Back to Top

Telefoonabonnementen nieuws

Hier vind je al het nieuws over telefoonabonnementen dat er is geplaatst door de redactie. Blijf goed op de hoogte van alles wat er gebeurd op het gebied van smartphone abonnementen.

Klik hieronder op een nieuwsbericht om het te lezen.

Page 1 of 3  >  >>

Eindelijk weer ontwikkelingen 5G, hebben we straks sneller mobiel internet?

De mobiele internetverbindingen van KPN, Vodafone en T-Mobile worden nog dit jaar sneller voor consumenten die gebruikmaken van de nieuwste 5G-technologie. 5G is al jaren in Nederland beschikbaar, maar kon nog niet optimaal worden benut door beperkingen op de frequentieband van de nieuwe mobiele technologie. Met name het spionagestation in het Friese Burum gooide roet in het eten, maar dat probleem wordt nog dit jaar opgelost. Er komt een nieuw pakket aan radiofrequenties die de providers kunnen gebruiken. Nog dit jaar worden de frequenties geveild. Dat is belangrijk nieuws voor de aanbieders van mobiele telefonie, want zij wachten al jaren op deze frequentieruimtes.

Een telefoonabonnement als minderjarige (onder de 18 jaar), kan dit? Goedkoop telefoon abonnement voor onder de 18

Kan een minderjarige zelf een goedkoop telefoon abonnement afsluiten, is een vraag die vaak gesteld wordt. Het antwoord hierop is nee, je moet namelijk bij iedere provider 18 jaar zijn om een mobiel abonnement met of zonder toestel te kunnen afsluiten. Wel kunnen de ouders of verzorgers voor een kind / minderjarige een telefoonabonnement afsluiten. In feite geldt dus dat de provider voor iemand van onder de 18 jaar toestemming wil zien van ten minste één ouder of verzorger, die wel volwassen is.

Opzeggen van een telefoonabonnement bij overlijden van iemand

Hoe te handelen bij het opzeggen van een telefoonabonnement bij het overlijden van iemand? Lees dit artikel even door om te weten welke mogelijkheden er zijn als je met een lopend telefoonabonnement zit van een familielid, vriend(in) of kennis die gaat overlijden of al is overleden.

Telefoonabonnementen Vodafone en Tele2: verschillen vergelijken en overeenkomsten

Wil je weten welke verschillen er zijn tussen Vodafone en Tele2, twee grote telecomproviders? In dit artikel gaan we zowel in op de verschillen tussen deze providers, als op de overeenkomsten die er ook zeker zijn.

Telefoonabonnementen Tele2 en BEN: verschillen vergelijken en overeenkomsten

In dit artikel belichten we de verschillen tussen Ben en Tele2, providers die zich richten op het aanbieden van mobiele telefoonabonnementen. Naast de verschillen behandelen we ook een aantal overeenkomsten die er tussen deze providers zijn. Lees het hele artikel door om goed om te hoogte te zijn van de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen Tele2 en Ben.

Ben en Hollandsnieuwe: verschillen vergelijken en overeenkomsten

In dit artikelen lichten we de verschillen toe tussen BEN en Hollandsnieuwe, twee van de zes grote telecomproviders, die zich richten op het aanbieden van mobiele telefoonabonnementen, met en zonder toestel. Ook de overeenkomsten tussen deze providers komen aan bod, zodat je zelf kunt besluiten welke provider voor jou het meest interessant is.

Tele2 en Hollandsnieuwe: verschillen vergelijken en overeenkomsten

In dit artikelen lichten we de verschillen toe tussen Tele2 en Hollandsnieuwe, twee grote telecomproviders, die zich richten op het aanbieden van mobiele telefonie diensten. Daarnaast laten we ook wat overeenkomsten zien, zodat je een goed totaalbeeld hebt van deze providers. Sta je op het punt om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten, bij één van deze providers? Lees dan eerst even dit artikel door, zodat je goed op te hoogte bent.

KPN en Hollandsnieuwe: verschillen vergelijken en overeenkomsten

Benieuwd naar de punten waarop KPN en Hollandsnieuwe verschillen, en op welke punten deze grote telecom providers juist overeenkomen? Lees dan dit artikel door om een goede indruk te krijgen hiervan. Zo sluit je een telefoonabonnement af bij de provider van jouw keuze, met toestel of juist zonder toestel!

KPN en BEN: de verschillen vergelijken en de overeenkomsten

In dit artikel lees je op welke punten KPN en BEN verschillen, en op welke punten deze telecomproviders overeenkomen. Je kunt dan zelf beoordelen welke provider het beste aansluit bij jouw wensen en eisen.

Het goedkoopste telefoonabonnement voor ouderen en senioren - mobiel abonnement vergelijken

Welk telefoonabonnement voor ouderen en senioren is het goedkoopste? Een mobiel abonnement vergelijken voor senioren en ouderen. Via dit artikel geven we wat informatie daarover die erg handig kan zijn, als je op dit moment voor het aanschaffen van een telefoonabonnement staat en al wat ouder bent.

Beste sim only deals: