Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen – 2 jaar looptijd

Ben je op zoek naar het goedkoopste mobiele telefoonabonnement met een looptijd van 2 jaar? Dan zit je op deze pagina goed. Alle 6 de Nederlandse providers die toestelabonnementen aanbieden, bieden namelijk ook 2-jarige telefoonabonnementen met toestel aan. Vergelijk nu hieronder alle abonnementen!

 

Waar kun je een smartphone abonnement voor 2 jaar afsluiten?

Je kunt voor een 2-jarig smartphone abonnement terecht bij alle providers die toestelabonnementen aanbieden. Dit zijn T-Mobile, Vodafone, KPN, Tele2, Hollandsnieuwe en Ben. Via de bovenstaande vergelijker kun je alle mobiele abonnementen van deze providers met een looptijd van 2 jaar zien, en met elkaar vergelijken op prijs en op andere eigenschappen.

Beschikbare soorten 2-jarige mobiele abonnementen met telefoon

Er zijn 2-jarige telefoonabonnementen te krijgen met allerlei soorten eigenschappen. Zo kun je gaan voor een contract met onbeperkt bellen, onbeperkt internet, of juist voor een contract zonder data (als je geen internet nodig hebt op je smartphone). Verder zijn er honderden verschillende smartphones te krijgen bij een telefoonabonnement, van zo’n 20 telefoonmerken. De keuze is dus reuze! Uiteraard kun je gaan voor een smartphone van een populair merk, zoals Apple, Samsung, Huawei, Nokia, LG of Sony, maar er zijn nog veel meer merken waar je telefoons van kunt krijgen. Wat dacht je van een duurzaam Fairphone toestel, of van een robuust Cat toestel (handig voor als je in de bouw of op het land werkt)? Of van een goedkoop Chinees toestel, bijvoorbeeld van het merk Xiaomi, dat ook steeds meer aan populariteit wint in Nederland. Heb je al een bepaalde smartphone in gedachten? Kies dan bij de optie ‘Smartphone’ het telefoonmerk, en vervolgens het toestel dat je wil hebben. Je krijgt dan alleen aanbiedingen van providers te zien voor abonnementen met die bepaalde smartphone.

De filters gebruiken bij de vergelijker

De abonnementen vergelijker hierboven op de pagina geeft je de mogelijkheid om te filteren. Hierdoor krijg je uitsluitend telefoonabonnementen te zien die voldoen aan je wensen. Je kunt filteren op provider, op prijs, op de looptijd, op de hoeveelheid belminuten, op de hoeveelheid data, op het eenmalige bedrag dat je betaalt voor je smartphone (bij het sluiten van je abonnement), het maandelijkse bedrag dat je wenst te betalen, maar ook op snelheid (3G, 4G en/of 5G).

Telefoonabonnementen met andere looptijden

Uiteraard hebben wij ook abonnementen vergelijkers voor contracten met andere looptijden. Volg een van de links hieronder om naar een andere vergelijker te gaan.

> Vergelijk alle abonnementen met toestel – looptijd 1 jaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – looptijd 1 jaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – looptijd 2 jaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – maandelijks opzegbaar