Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Lebara - vergelijken en afsluiten

De goedkoopste Lebara Sim Only telefoonabonnementen vergelijken of afsluiten kan via onderstaande vergelijker, met een presentatie van de beste aanbiedingen en de laagste prijzen voor een goedkoop Sim Only telefoonabonnement bij Lebara. Deze provider richt zich volledig op losse abonnementen zonder telefoontoestel.

 

Sim Only Telefoonabonnementen van Lebara; sluit vandaag nog een abonnement af

Ook voor een Lebara abonnement hoef je niet naar de winkel, vergelijken en afsluiten kan volledig online! Klant worden bij deze provider kan binnen enkele minuten, en vele mensen gingen je al voor, ondanks dat Lebara een nieuwkomer is op de markt voor Sim Only telefoonabonnementen.

Regel in 4 stappen je abonnement bij deze provider:

  1. Vergelijk de Lebara telefoonabonnementen (Sim Only), hierboven in de vergelijker
  2. Klik op het juiste / gewenste abonnement in de vergelijker
  3. Bekijk je abonnement op de website van Lebara (en maak dit eventueel verder op maat)
  4. Sluit het abonnement direct af, door je gegevens in te vullen en het bestelproces te voltooien.

Hierna wordt je telefooncontract heel snel in orde gemaakt voor je zonder dat er een kredietcheck plaatsvindt. Het behouden van je huidige 06 nummer is geen enkel probleem, dit kan gewoon.

Soort telefoonabonnementen bij Lebara

Lebara werkt op een net iets anders manier dan bijvoorbeeld Robin Mobile voor wat betreft het aanbieden van Sim Only abonnementen. Deze Sim Only provider biedt bijvoorbeeld niet standaard onbeperkt internet aan bij alle abonnentsvormen, terwijl Robin Mobile dat wel doet. Er kan (peildatum 03 augustus 2018) apart worden gekozen uit een databundel van 5GB, 7GB, 10GB, of onbeperkt internet (in dit geval is 75GB dan het maximum).

De belbundel staat los van de internetbundel, en je hebt op het ogenblik de keuze uit twee vormen ‘Nationaal’ en ‘Internationaal’. Met de Nationale SIM Only bundel kun je onbeperkt bellen en SMS’jes versturen binnen Nederland. Bel je vanuit Nederland naar een internationaal nummer, dan betaal je echter wel het internationale tarief.Bellen of SMS'jes verzenden naar een Nederlands nummer vanuit een ander EU land kan zonder extra kosten met de Nationale bundel. Gebeld worden binnen de EU is kosteloos. Kies je de Internationale bundel dan kun je onbeperkt bellen en sms'jes verzenden binnen Nederland. Daarnaast kun je ook onbeperkt bellen en sms’jes verzenden vanuit Nederland naar de EU en 17 landen buiten de EU. Voor de spefieke voorwaarden van beide bundels raden wij je aan om via de vergelijker hierboven door te klikken naar de website van Lebara, of om deze link te gebruiken.

Lebara biedt verder twee looptijden aan voor haar telefoonabonnementen (Sim Only), namelijk 2 jaar en 1 maand, waarbij de laatste vorm dus de meest flexibele is, omdat je dan eigenlijk bijna direct nog kan overstappen, zodra je dit wenst. Sim Only abonnementen met een looptijd van 1 jaar kun je niet afsluiten bij Lebara, mocht je per se willen kiezen voor een contract voor de duur van 1 jaar, kijk dan even bij de andere aanbiedingen van providers die Sim Only’s aanbieden.

Goedkoopste Sim Only telefoonabonnementen van alle providers vergelijken

Telefoonabonnementen Lebara met onbeperkt Internet:

Zoals hierboven al aangeven is het gewoon mogelijk om bij Lebara een abonnement te sluiten (na vergelijken) met onbeperkt Internet. Hierbij krijg je maar liefst 75GB data, geldig voor gebruik in Nederland. Het is praktisch onmogelijk om dit op te maken!

Goedkoopste zakelijke telefoonabonnement bij Lebara afsluiten

Lebara zet niet specifiek in op de zakelijke markt, zoals ook duidelijk blijkt uit haar website. Het is onduidelijk of Lebara dat in de toekomst wel gaat doen. Toch kun je als zakelijke consument prima een abonnement afsluiten bij Lebara, door het bestelproces te doorlopen, na vergelijken en het kiezen van het gewenste abonnement. Neem wel contact op met je accountant om te zien hoe het Lebara Sim Only telefoonabonnement fiscaal kan worden afgetrokken.

Sim Only abonnement opzeggen / overstappen

Wil je je telefoonabonnement (Sim Only) bij Lebara opzeggen dan kan dat vrij eenvoudig door hen een e-mail te sturen op simonly@lebara.com of te bellen naar 1200 vanaf je Lebara smartphone / telefoon.

We willen echter nadrukkelijk opmerken dat het af te raden is om je Lebara telefoonabonnement op te zeggen. Het beste is om je nieuwe provider dit te laten regelen als je overstapt. Bij het afsluiten van je nieuwe telefoonabonnement bij een andere provider kun je ook aangeven dat je wil opteren voor nummerbehoud. Dit voorkomt dat je je nummer kwijt raakt, als je direct opzegt bij je huidige provider (bijvoorbeeld Lebara dus) kan dat wel gemakkelijk gebeuren, en kan niet worden gegarandeerd dat je je huidige 06 nummer later weer kunt gebruiken.

Omgekeerd geldt ook: als je naar Sim Only telecomprovider Lebara wil overstappen kun je beter gewoon een telefoonabonnement sluiten bij deze provider en aangeven dat je je nummer wil behouden. Zeg in dat geval dus niet op bij je oude provider, dit regelt Lebara dan voor je, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Sim Only verlengen bij Lebara

Niet overstappen maar verlengen bij Lebara (consumenten en zakelijk):

Verlengen kan bij het 24 maanden Sim Only abonnement dat door Lebara wordt aangeboden. Bij de andere telefoonabonnementsvorm (1 maand / maandelijks opzegbaar) is verlengen eigenlijk niet aan de orde. Je laat je telefoonabonnement dan gewoon bestaan als je verder wil bij deze provider. Uiteraard is het ook mogelijk om de goedkoopste telefoonabonnementen te vergelijken (Sim Only) buiten Lebara om.

Loopt je contract binnen 4 maanden af? stap dan over naar deze provider!

Als je telefooncontract binnen 4 maanden afloopt bij een andere provider dan kun je nu alvast regelen dat je kan overstappen naar Lebara op het moment dat je contract dan echt is afgelopen ben je eenvoudig over naar deze provider. Je profiteert daarbij van verschillende voordelen. Je hebt beperkte aansluitkosten, gratis nummerbehoud, en de overstap wordt verder geregeld door Lebara; hier heb je geen omkijken meer naar!

Liever een Lebara abonnement met telefoon?

Lebara is een van de vijf ‘Sim Only providers’ die in Nederland actief is. Deze providers bieden eigenlijk nooit telefoonabonnementen met telefoon aan. Een uitzondering hierop is Sim Only telecomprovider Simyo, deze provider heeft wel een (overigens zeer) beperkt aanbod van telefoons met abonnement aan.

Voor telefoonabonnementen met telefoon kun je het beste wenden tot een van de volgende acht providers:

T-Mobile Vodafone
BEN Hollandsnieuwe
KPN Telfort
Tele2  

 

Of vergelijk hier alle telefoonabonnementen met telefoontoestel

Handige informatie over Sim Only provider Lebara

Lebara is een zogenaamde Sim Only provider, die net als Robin Mobile actief is via het landelijk goed dekkende KPN netwerk. Sim Only providers hebben sowieso geen eigen netwerk met gsm zendmasten, en werken altijd via het netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile.

Deze provider doet het vooral goed bij mensen die op zoek zijn naar een Sim Only abonnement en die onbeperkt willen bellen en sms’en naar andere landen in de EU of juist buiten de EU. Voor wat betreft de landen buiten de EU waar dit mogelijk is, dit zijn (anno 2018): China, India, Canada, IJsland, Hong Kong, Israël, Liechtenstein, Zuid-Korea, Maleisië, Singapore, Verenigde Staten, Noorwegen, Turkije (alleen vaste lijn), Marokko (alleen vaste lijn), Thailand, Zwitserland en Zuid-Afrika.

Het zal je dan ook niet verbazen dat Lebara populair is bij tijdelijke arbeidsmigranten uit de EU, maar ook bijvoorbeeld bij mensen die oorspronkelijk uit een ander EU land komen, of een van de bovengenoemde niet EU-landen en die hier nu wonen, en willen bellen en sms’en met achtergebleven familie uit het geboorteland.

Twijfel je nog over een goedkoop telefoonabonnement bij Lebara? Bedenk je dan dat je altijd een wettelijke bedenktijd hebt van 14 dagen. Binnen 14 dagen nadat je in zee bent gegaan kun je Lebara diensten eventueel nog annuleren als je onverhoopt niet tevreden zou zijn.