Back to Top

De goedkoopste telefoonabonnementen met iPhone - vergelijken en afsluiten

Ben je specifiek op zoek naar een iPhone toestel, in combinatie met een telefoonabonnement? De onderstaande vergelijker toont je de goedkoopste iPhone telefoonabonnementen, voor uiteenlopende soorten iPhones, zowel voor de nieuwere modellen als voor de al wat oudere modellen kun je nu diverse abonnementen vergelijken en afsluiten.

 

Soorten Apple iPhone telefoons die je kunt kopen met abonnement

Toestellen van de nieuwere generaties:

Zoals je mag verwachten worden via de bovenstaande vergelijker iPhones aangeboden van de laatste verschenen series. In 2017 waren dit de iPhone 8, 8 Plus en X. Ook de smartphones die Apple in 2015 en 2016 uitbracht zijn nog prima te krijgen, denk hierbij aan de iPhone 7 en 7 Plus, en de 6S en SE. Toestellen waarmee je in deze tijd uitstekend overweg kunt en die je nog volop met telefoonabonnement kunt krijgen.

Toestellen van de eerdere generaties:

Wil je liever een iets oudere iPhone aanschaffen, dan kun je daarmee goed geld besparen. Ook je toestelbundel is op die manier goedkoper, omdat de aanschafprijs van het toestel lager ligt. Bij de toestellen van eerdere series kun je denken aan de iPhone 6 en 6 Plus, maar ook aan de iPhone 5S, 5C en 5. Een deel van deze toestellen is enkel nog als refurbished variant te krijgen. Denk hierbij aan de toestellen uit de 5 series. Voor iPhones uit de eerdere generaties kun je soms nog aanbod vinden in onze iPhone vergelijker, hierboven op deze pagina, maar als dit niet het geval is, en je zo’n iPhone zoekt, in combinatie met een abonnement, dan kun je altijd nog even een kijkje nemen op de websites van de onderstaande partijen die de wat oudere Apple telefoons vaak nog wel aanbieden, al dan niet met telefoonabonnement voor 1 jaar of voor 2 jaar.

Bekijk de website van Belsimpel.nl

Bekijk de website van Mobiel.nl

Vergelijk zelf het aanbod van deze aanbieders voor mobiele telefonie, en koop uiteindelijk je toestel bij de aanbieder waar jij de beste deal kunt doen en/of waar je het beste gevoel bij hebt.

iPhone smartphones / telefoons die niet meer te krijgen zijn:

Aangezien Apple al heel wat jaren smartphones op de markt brengt (inmiddels al meer dan 10 jaar zoals je wellicht weet) zijn er inmiddels ook nogal wat (stok)oude iPhone modellen. Deze zijn vaak niet meer te krijgen. Denk hierbij aan de iPhones 3, 3GS, 4 en 4S. Zowel nieuw als refurbished kun je deze niet meer krijgen. Mogelijk dat deze smartphones nog wel in gebruikte staat worden aangeboden, bijvoorbeeld via Marktplaats.nl. Dit zijn dan echter vaak toestellen die door particulieren worden aangeboden, en niet door bedrijven. Een reden om niet te kiezen voor een hele oude iPhone is dat de software vaak niet meer wordt geüpdatet van uit Apple. Daardoor is zo een telefoon niet helemaal veilig meer, en bovendien bevattelijker voor virussen.

Abonnement met refurbished iPhone

Als je niet per se een nieuwe Apple smartphone hoeft te hebben, dan is er nog een andere optie, namelijk een abonnement met een refurbished iPhone. Via de bovenstaande vergelijker vind je echter niet direct aanbiedingen voor refurbished telefoons in combinatie met een 1 of 2 jarig telefooncontract. Mocht je liever een refurbished smartphone willen kopen met een abonnement, dan kun je bij de volgende partijen kijken.

Bekijk de website van Belsimpel.nl voor refurbished telefoons met abonnement

Bekijk de website van Mobiel.nl voor refurbished telefoons met abonnement

Op de websites van deze mobiele telefoon shops vind je zéér veel refurbished iPhones, die je los kunt kopen, maar ook met abonnement kunt afsluiten. Het betreft hier zowel Apple iPhone toestellen van de nieuwere generaties als van de oudere generaties.

De prijzen voor 1 en 2 jarige telefoonabonnementen

Het maandelijkse bedrag dat je neerlegt voor een telefoonabonnement met een Apple iPhone hangt in sterke mate af van de aanschaf prijs van het toestel en de duur van het telefoonabonnement. Hoe duurder het toestel is, des te hoger het maandbedrag, en het maandelijkse abonnementsbedrag ligt bij een 1-jarig abonnement ook hoger dan bij een contract voor 2 jaar. Zo komt bijvoorbeeld een iPhone X abonnement voor 1 jaar met een duidelijk hoger maandbedrag dan een iPhone 6S abonnement voor 2 jaar. Uiteraard kun je bij het sluiten van het telefoonabonnement rekening houden met het maandbedrag door bijvoorbeeld juist een goedkoper toestel aan te schaffen.

Belangrijk is verder om je te realiseren dat een telefoon nooit gratis is bij een abonnement. Dat geldt dus ook voor een iPhone met abonnement. Je Apple toestel betaal je gewoon, ook als je er een abonnement bij afsluit, en ongeacht de duur van het abonnement, het toestel zelf wordt niet goedkoper. Uiteraard is het ook mogelijk om los een iPhone te kopen (klik in dat geval door naar de site van Mobiel.nl, of naar de site van Belsimpel.nl) en er dan zelf nog een Sim Only abonnement bij af te sluiten. Vergelijk in dat geval ook abonnementen zonder toestel, via de link hiervoor, die naar de Sim Only vergelijker gaat.