Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Sim Only – 1 jaar looptijd

Ben je op zoek naar het goedkoopste Sim Only telefoonabonnement met een looptijd van 1 jaar? Dan zit je op deze pagina goed. 8 van de 11 Nederlandse providers bieden namelijk 1-jarige Sim Only abonnementen aan. Vergelijk nu hieronder alle abonnementen!

 

Dit zijn de providers die een 1-jarig Sim Only telefoonabonnement aanbieden

Goed om te weten is dat je bij bijna alle Nederlandse telecomproviders terecht kunt voor een Sim Only telefoonabonnement met een looptijd van 1 jaar. De providers die deze mobiele abonnementen aanbieden zijn KPN, Vodafone, T-Mobile, Hollandsnieuwe, Tele2, Youfone, Simyo en Simpel. Een 1-jarig abonnement zonder telefoon is ideaal als je niet te lang vast wil zitten aan een provider (zoals bij een 2-jarig contract), maar als je ook niet zo nodig de mogelijk hoeft te hebben om binnen een maand al afscheid te nemen van je provider (zoals bij een maandcontract). Een 1-jarig mobiel telefoonabonnement is in de regel goedkoper dan een maandelijks op te zeggen contract, maar iets duurder dan een 2-jarig contract.

Beschikbare soorten mobiele Sim Only abonnementen met een looptijd van 1 jaar

Wil je een Sim Only voor 1 jaar, dan zijn er ook allerlei soorten contracten te krijgen. Wil je een Sim Only zonder data, dan kun je terecht bij Simyo en KPN. Wil je daarentegen onbeperkt kunnen internetten op je smartphone? Dan kun je gaan voor een contract bij Budget Mobiel, KPN, Vodafone, Tele2 of T-Mobile. Als onbeperkt bellen voor jou belangrijk is, dan staan zelfs alle 11 providers voor je klaar om je een 1-jarig Sim Only contract te bieden! Wil je daarentegen alles onbeperkt, dan heb je keuze uit vijf providers, namelijk Budget Mobiel, KPN, Vodafone, Tele2 en T-Mobile.

Heb je al een vaste internetaansluiting van KPN, T-Mobile of Vodafone, en sta je op het punt om een mobiel abonnement af te sluiten bij dezelfde provider, en ook op hetzelfde woonadres? Dan krijg je extra voordeel! In de vergelijker kun je dit aangeven, en wel bij de filters.

Telefoonabonnementen met andere looptijden

Uiteraard hebben wij ook abonnementen vergelijkers voor contracten met andere looptijden. Volg een van de links hieronder om naar een andere vergelijker te gaan.

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – maandelijks opzegbaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – looptijd 2 jaar

> Vergelijk alle abonnementen met toestel – looptijd 1 jaar

> Vergelijk alle abonnementen met toestel – looptijd 2 jaar