Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Youfone - Sim Only vergelijken en afsluiten

De goedkoopste Youfone Sim Only telefoonabonnementen vergelijken of afsluiten kan via onderstaande vergelijker, die je een vergelijking geeft voor de beste aanbiedingen en de laagste prijzen van een goedkoop Sim Only telefoonabonnement bij Youfone.

 

Sim Only Telefoonabonnementen van Youfone

Youfone zou een goede keuze kunnen zijn voor jou als consument als je op zoek bent naar een Sim Only abonnement zonder een nieuwe telefoon. Wist je dat er al abonnementen af te sluiten zijn vanaf 3 euro per maand, uitgaande van een telefooncontract voor 24 maanden, zonder internet?

Regel in 4 stappen je telefoonabonnement bij deze provider:

  1. Vergelijk de bovenstaande abonnementen en gebruik eventueel de filters en sliders om aanbiedingen op maat te krijgen
  2. Klik het juiste abonnement aan in de vergelijker
  3. Bekijk je gekozen abonnement op de website van Youfone
  4. Sluit het abonnement direct (of op een later moment) af door je gegevens in te vullen en het bestelproces te doorlopen.

Hierna wordt je Youfone Sim Only telefoon-abonnement snel in orde gemaakt voor je. Nummerbehoud is mogelijk als je contractvrij bent of als je abonnement binnen 6 maanden afloopt. Bij nummerbehoud wordt je oude abonnement (bij je huidige/eerdere provider) door Youfone opgezegd.

Soort abonnementen die Youfone heeft

Youfone biedt je de keuze uit 2 jarige Sim Only telefoon abonnementen enerzijds en abonnementen met een looptijd van 1 maand anderzijds. De laatste abonnementsvorm is de flexibele vrij opzegbare vorm, waarbij je enkel rekening hoeft te houden met een zeer korte opzegtermijn. Dit type abonnement is wel minder goedkoop van het Youfone telefoonabonnement met een looptijd van 2 jaar. Over het algemeen scheelt dit namelijk 1 of 2 euro per maand in de kosten op de belbundel, maar ook op de databundel. Uiteraard staat daar wel veel flexibiliteit tegenover.

Internetbundel:

Voor wat betreft de Internetbundel heb je de keuze uit helemaal geen bundel, en een bundel met een grootte van 1GB, 2GB, 4GB, 6GB of 10GB. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikte databundel te vinden, die past bij het verwachte internetgebruik op de smartphone.

Belbundel:

Bij de belbundel kan de consument kiezen uit 3 soorten. 100 minuten / sms’jes, 300 minuten / sms’jes en onbeperkt bellen / sms’jes verzenden. Aangezien de onbeperkt bellen en sms’en bundel niet heel veel duurder is dan de andere twee, kiezen veel consumenten voor onbeperkt.

Telefoonabonnementen Youfone met onbeperkt Internet:

Youfone biedt op dit moment nog geen onbeperkt internet aan haar klanten aan. Mogelijk dat dit in de toekomst wel het geval wordt, maar dat is nu nog koffiedik kijken. Mocht je een heavy user zijn dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor een provider als Robin Mobile of een goedkoop Sim Only telefoonabonnement afsluiten bij Lebara (met een onbeperkt internet bundel erbij).

Twijfel je nog tussen een goedkoop Youfone Sim Only abonnement en een Sim Only van een andere telecomprovider, bekijk en vergelijk dan alle Sim Only’s via de onderstaande link.

Goedkoopste Sim Only’s van alle providers vergelijken

Zakelijk Sim Only abonnement bij Youfone afsluiten

Youfone zet ook in op de zakelijke markt, en heeft hiervoor een aantal aparte abonnementen beschikbaar. Deze Youfone telefoonabonnementen, zijn Sim Only’s die over het algemeen wat meer MB’s bevatten binnen de Internetbundel. Bij de zakelijke Youfone telefoonabonnementen kan ook worden gekozen voor ‘data only’. In dat geval sluit je daarnaast dus geen zakelijk belbundel af. Er zijn meerdere opties voor de databundels, je kunt kiezen uit verschillende groottes (qua GB), maar het houdt op bij 10/15GB. Onbeperkt internetten wordt op dit moment ook voor zakelijke klanten nog niet aangeboden.

Bij de zakelijke belbundels van Youfone zijn er maar twee opties, namelijk 300 belminuten / sms’jes of onbeperkt bellen en sms’en. De 100 minuten bundel wordt zakelijk dus niet aangeboden door deze telecomprovider. Als consument kun je daar wel voor kiezen (zie hierboven op deze pagina).

Bekijk de goedkoopste zakelijke telefoonabonnementen van Youfone

Sim Only abonnement opzeggen / overstappen / nummerbehoud

Wil je je telefoonabonnement bij Youfone opzeggen dan kan dat vrij eenvoudig via de site van deze telecomprovider. Echter raden wij het af om direct op te zeggen bij een provider. Het is namelijk zo dat je in dat geval bijna altijd verder gaat met een abonnement (met of zonder telefoon) bij een andere telecomprovider. Slim en veel beter is het om het opzeggen door die nieuwe provider te laten regelen. Dat gaat automatisch, en je hebt daar geen werk aan. Mooi is ook dat je huidige 06 nummer dan gewoon behouden kan blijven. Als je zelf je abonnement opzegt bij je huidige provider dan loop je een groot risico om je huidige 06 nummer te verliezen.

Sim Only verlengen bij Youfone

Juist niet overstappen maar blijven of verlengen bij Youfone (consumenten en zakelijk):

Loopt je abonnement af, en doe je niets, dan gaat je telefooncontract na de einddatum gewoon verder tegen dezelfde voorwaarden en tarieven. Verlengen of wijzigen van je abonnement is bij Youfone (en andere providers) is niet verplicht, je kunt dus ook zelf op je gemak besluiten of je op een later moment wel je abonnement wil wijzigen of verlengen. Soms is het wel aan te raden om te verlengen, omdat een provider inmiddels vaak betere voorwaarden en tarieven hanteert, als gevolg van concurrentie met andere providers en ontwikkelingen in de telecommarkt.

Loopt je contract binnen 4 maanden af? Stap dan nu alvast over…

Als je telefoonabonnement bij een andere provider binnen 4 maanden afloopt, dan kun je nu alvast het overstappen naar Youfone regelen. Je oude 06 nummer behouden is uiteraard mogelijk als je naar deze telecomprovider overstapt.

Liever een Youfone abonnement met telefoon?

Provider Youfone biedt geen telefoonabonnementen met telefoon toestel aan, omdat het een Sim Only provider is. De goedkoopste telefoonabonnementen met telefoon vergelijken, in plaats van Sim Only, kan uiteraard wel bij de reguliere providers:

T-Mobile Vodafone
BEN Hollandsnieuwe
KPN Telfort
Tele2  

 

Of vergelijk hier alle telefoonabonnementen met telefoontoestel

Handige informatie over Youfone

Youfone is een virtuele provider die zich onder andere richt op consumenten en zakelijke gebruikers die enkel een Sim Only abonnement willen afsluiten, zonder telefoon. Deze provider is actief via het KPN netwerk, en maakt dus net als Lebara en Robin Mobile gebruik van de gsm zendmasten van KPN. Naast focus op mobiele telefonie is Youfone ook actief op de tv-markt (o.a. op het gebied van alles in 1 pakketten).

Deze provider valt regelmatig in de prijzen, zo won Youfone in 2016 en 2017 de beste service award en ook scoorde de virtual operator al eens voor het snelste mobiele Internet. In 2017 is Mobicross overgenomen (een tv- en internetaanbieder), waardoor het bedrijf de strategische positie nog eens kon versterken ten opzichte van andere spelers in de markt.

In het verleden bood Youfone nog een onbeperkte databundel aan, maar de telecomprovider is hier eerder in 2018 mee gestopt. Ook zijn begin dit jaar de prijzen verhoogt van veel bundels. Als actie heeft Youfone dat het ‘dubbele data’ aanbiedt voor dezelfde prijs, maar uiteindelijk zal de consument toch vooral kijken naar de prijs voor een bepaalde (uiteindelijke) datahoeveelheid. Wij zien deze provider als concurrerend en gezond, en het loont zeker de moeite om het complete Sim Only aanbod even na te lopen (via de vergelijker hierboven op deze pagina) en de telefoonabonnementen op prijs en specificaties te vergelijken met de aanbiedingen van andere (virtuele) providers.