Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Hollandsnieuwe - Sim Only vergelijken en afsluiten

Bekijk hier de goedkoopste Hollandsnieuwe Sim Only telefoonabonnementen, vergelijken en desgewenst ook meteen nog het juiste Sim Only telefoonabonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe. Je vindt hier alleen de laagste prijzen en de deals die echt goedkoop zijn!

 

Soorten Sim Only Telefoonabonnementen van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe biedt net als andere Nederlandse providers Sim Only’s aan voor smartphone toestellen. Deze provider hoort eigenlijk bij Vodafone, maar is actief als zelfstandig bedrijf, met een eigen pakket aan abonnementsvormen. Wil je maandelijks geld besparen dan zou Sim Only van Hollandsnieuwe een goede keuze voor je kunnen zijn. Ten opzichte van abonnementen met telefoon zijn deze abonnementen namelijk relatief goedkoop, omdat je dan geen toestel hoeft te financieren binnen een toestelbundel.

Je kunt bij deze provider kiezen uit twee soorten abonnementen, namelijk het abonnement met een looptijd van 12 maanden en het telefoonabonnement met een looptijd van 24 maanden. Het is nog niet mogelijk om een telefooncontract met een opzegtermijn van 1 maand te sluiten bij Hollandsnieuwe. Mocht je dit wel willen dan zou je bijvoorbeeld kunnen kijken bij de Sim Only provider Lebara, of bij Simyo. Via de bovenstaande vergelijker kun je dus alleen telefoonabonnementen (Sim Only) van deze provider vergelijken met een looptijd van 1 en 2 jaar. Kies zelf wat jij de beste periode vindt.

De 2-jarige abonnementsvorm levert je bij deze provider een maandelijks voordeel op van 1 euro in je abonnementskosten. Het is de vraag of je om die reden moet kiezen voor een 2-jarig abonnement. Kies je voor een telefoonabonnement voor 1 jaar (Sim Only) dan kun je na een jaar overstappen of verder bij deze provider in een nieuwe contract, met waarschijnlijk betere voorwaarden en tarieven.

Er worden door Hollandsnieuwe ook bij de Sim Only contracten geen aparte bel en databundels aangeboden. Je kunt kiezen uit gecombineerde pakketten voor bellen en internetten, en hebt 5 keuzemogelijkheden, 500, 1.500, 2.500, 4.000, 6.000 MB / SMS / belminuten. Verder kun je nog opteren voor de extra bundel ‘onbeperkt bellen en SMS’. Deze extra bundel was in 2018 te krijgen voor 4 euro per maand.

Wil je Hollandsnieuwe met andere providers vergelijken voor wat betreft Sim Only contracten / abonnementen? Klik dan even door naar de onderstaande pagina (onder de link), waarop we een algemene vergelijker aanbieden voor dit soort abonnementen.

Goedkoopste Sim Only’s van alle providers vergelijken

Opmerking: de hier genoemde prijzen en hoeveelheden dateren van 2018. De prijzen en hoeveelheden kunnen op een later moment in de tijd afwijken.

Zakelijk telefoonabonnement bij Hollandsnieuwe afsluiten

Ook als zakelijke klant kun je bij Hollandsnieuwe terecht, maar in dat geval zal je je contract wel op persoonlijke titel moeten afsluiten. Overleg met je boekhouder hoe je je abonnement toch zakelijk kunt opvoeren. Bekijk ook de website van de fiscus voor informatie over zakelijke bellen en de fiscale aftrekbaarheid.

Sim Only abonnement opzeggen / overstappen

Je Sim Only opzeggen bij Hollandsnieuwe is mogelijk vanaf 60 dagen voor de einddatum van je telefoonabonnement / contract. Je hebt wel altijd een opzegtermijn van 30 dagen waarmee je rekening mee houden. De opzegging kun je regelen in de beheeromgeving van Mijn Hollandsnieuwe, op de website van deze provider.

Als je gaat overstappen van Hollandsnieuwe naar een andere provider is wel veel beter om de opzegging niet zelf te laten, maar om dit te laten doen. Je kunt dan namelijk gewoon je huidige telefoonnummer houden. Meestal is dat ook gewenst. Je regelt dit via de website van de aanbieder waar je je nieuwe telefoonabonnement wil afsluiten. Bij het bestellen van je telefoonabonnement geef je dan bij ‘Nummerbehoud’ ja aan. De nieuwe provider regelt dan de opzeggen bij je huidige provider (je oude provider dus).

Toestelabonnement of Sim Only verlengen bij Hollandsnieuwe?

Juist niet overstappen maar verlengen bij Hollandsnieuwe (consumenten):

Net zoals bij veel andere providers kun je ook bij Hollandsnieuwe al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Ook dit regel je via de inlogomgeving op Hollandsnieuwe.nl. Het mooie aan verlengen is natuurlijk dat je vaak een veel beter totaalpakket kunt krijgen voor een nieuwe abonnement. Providers verbeteren van tijd tot tijd namelijk hun bel en datapakketten, dit vanwege de concurrentiestrijd die zij voeren met andere providers.

Bekijk de website van Hollandsnieuwe voor de beste aanbiedingen om te verlengen

Liever een smartphoneabonnement met telefoon?

Hollandsnieuwe is geen Sim Only provider, dus je kunt ook gewoon smartphone abonnementen met telefoon afsluiten. Het aanbod van telefoons op de website van Hollandsnieuwe zelf is wat beperkter, maar via onze vergelijkers kun je abonnementen vinden i.c.m. een groot aantal smartphones van veel verschillende soorten merken, en dan niet alleen van de meest bekende smartphone merken, maar ook van de mindere populaire merken.

Hollandsnieuwe smartphone abonnementen vergelijken

Handige informatie over deze telecomprovider

Deze provider maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Dit betekent dat Hollandsnieuwe geen eigen zendmasten netwerk heeft. Dit is eigenlijk misschien wel een groot voordeel, omdat Vodafone namelijk een groot en kracht gsm masten netwerk heeft. In 2020 stopt 3G helemaal en wordt 4G de standaard. Je kunt dan veel sneller internetten op je mobiel, gemakkelijker liken, films kijken etc. De dekking van Vodafone in Nederland is zeer goed te noemen. Wat dat betreft zou er geen reden kunnen zijn om niet te kiezen voor een Sim Only bij Hollandsnieuwe.