Back to Top

Zakelijk telefoonabonnement – meerdere toestellen / telefoons

Wil je een zakelijk mobiel abonnement, met meer dan één toestel? Dit is niet mogelijk, want een provider koppelt aan een abonnement slechts één smartphone, en niet meerdere. Wel is het mogelijk om meerdere smartphone abonnementen af te sluiten, met één toestel per abonnement. Dit is mogelijk bij de providers T-Mobile en Vodafone. Bij Vodafone kun je online tot 50 abonnementen met toestel erbij bestellen, en bij T-Mobile zijn dit er maximaal 5. Zo kun je voor meerdere werknemers en/of zakelijke contacten tegelijk abonnementen inclusief smartphone in order maken, eenvoudig via het zakelijke gedeelte van de website van één van deze providers.

Providers waarbij het mogelijk is om online meerdere zakelijke telefoonabonnementen met smartphone tegelijk te bestellen:

Zakelijk abonnement, en daarnaast meerdere (losse) toestellen?

Wil je toch een zakelijk telefoonabonnement, en daarnaast meerdere losse toestellen bestellen? Dan kan een tussenpartij als Mobiel.nl je goed helpen. Deze partij maakt het mogelijk om abonnementen en losse toestellen (van allerlei soorten smartphone merken) te combineren in dezelfde online bestelling.