Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Hollandsnieuwe – vergelijken en afsluiten

Via deze pagina vind je de goedkoopste Hollandsnieuwe telefoonabonnementen, bekijk nu alle abonnementen van Hollandsnieuwe met toestel, en kies de aanbieding die jou het beste past. Na het vergelijken kun je uiteraard meteen nog een telefoonabonnement afsluiten bij deze provider.

 

Telefoonabonnementen van Hollandsnieuwe met telefoon (en Internet) – welke smartphone kies je?

Via ‘Kies een smartphone’ (hierboven in de vergelijker) kun je eenvoudig zien welke smartphones provider Hollandsnieuwe met abonnement beschikbaar heeft voor je. Kies je telefoonmerk, en daarna het smartphone model van dat merk, en vervolgens toont de vergelijker je alle aanbiedingen van telefooncontracten met juist die smartphone.

Hoewel Hollandsnieuwe actief is op de smartphone telefoonabonnementen markt valt het op dat het bedrijf niet een groot aanbod heeft voor wat betreft de telefoonmerken. In de zomer van 2018 kon je kiezen uit 6 merken: Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Motorola en Alcatel. Echter via aanbieders als Mobiel.nl en GSMwijzer.nl kun je wel gewoon alle soorten telefoons van alle merken krijgen, in combinatie met een telefoonabonnement bij Hollandsnieuwe. Het complete aanbod vind je overigens ook in de bovenstaande vergelijker, waarin partijen als Mobiel.nl en GSMwijzer.nl uiteraard zijn opgenomen.

Zoals gebruikelijk voor abonnementen met een telefoon is de looptijd van het contract 12 of 24 maanden. Verder is het goed om te weten dat je je telefoon altijd betaalt, en dat je deze nooit gratis krijgt bij je telefoonabonnement. Sommige mensen denken dat, maar dat is een misvatting.

Soorten smartphone abonnementen bij Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe heeft enkele abonnementen waaruit je kunt kiezen. Internet en bellen is door de provider gecombineerd in één bundel. Zo komt de goedkoopste bundel met 1.500MB / belminuten / sms’jes. Daarnaast kun je ook voor 2.500MB / belminuten / sms’jes, 4.000MB / belminuten / sms’jes of 6.000MB / belminuten / sms’jes kiezen. De mogelijkheid voor een vrij grote databundel heeft deze provider dus (nog) niet, maar wellicht dat dat in de toekomst wel het geval is. Voor slechts 4 euro per maand heb je verder nog de mogelijkheid om onbeperkt bellen en sms’en aan je telefoonabonnement van Hollandsnieuwe toe te voegen. Onbeperkt internet wordt nog niet aangeboden, ook niet tegen maandelijkse bijbetaling.

Extra korting?

Deze provider geeft geen extra korting als je al klant bent bij Vodafone/Ziggo. Echter kun je wel 1 euro per maand goedkoper uit zijn, door te kiezen voor een 2-jarig Hollandsnieuwe telefoonabonnement en voor een 1-jarig abonnement.

Bekijk de actuele aanbiedingen van Hollandsnieuwe

Een zakelijk Hollandsnieuwe telefoonabonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar?

Uit de website van deze provider blijkt dat deze de zakelijke telecommarkt ook bedient. Bij het bestelproces op de website van deze provider kun je niet opgeven dat je je abonnement zakelijk wil aangaan. Ook is het mogelijk om gewoon een Hollandsnieuwe privé telefoonabonnement af te sluiten, en deze dan zakelijk op te voeren. Kijk hiervoor wel op de website van de Belastingdienst, en informeer ook bij je boekhouder of accountant over de manier waarop je dit het beste kan regelen, en hoe je toch fiscaal voordeel kunt genieten als je een abonnement op je persoonlijke naam registreert, in plaats van op je bedrijfsnaam. Het meest logische is wel om abonnement te registreren op je bedrijfsnaam en de facturen van de provider dan via je bedrijf te laten lopen en te betalen vanaf je zakelijke bankrekening.

Hollandsnieuwe telefoonabonnement opzeggen of overstappen

Voor het opzeggen van een telefoonabonnement bij Hollandsnieuwe geldt een opzegtermijn van één maand (ook na de einddatum van je overeenkomst met deze provider). Vanaf 60 dagen voor de einddatum van je telefooncontract kun je echter al je opzegging regelen in ‘Mijn Hollandsnieuwe’, oftewel in de beheeromgeving van je account bij deze provider. Uiteraard kun je ook gewoon contact opnemen via de contactpagina op de website van deze telecomprovider.

Wil je echter overstappen van Hollandsnieuwe naar een andere provider, en ga je daar verder met een ander telefoonabonnement (Sim Only of met toestel), dan kun je de opzegging bij Hollandsnieuwe beter laten regelen door je nieuwe provider. In dat geval weet je namelijk zeker dat je je huidige nummer gewoon kunt houden. Je hoeft in dat geval bij het sluiten van je nieuwe telefoonabonnement alleen maar aan te geven ‘nummerbehoud: ja’. Als je niet wil overstappen, dan kun je wel gewoon opzeggen bij je huidige provider.

Je Hollandsnieuwe telefoonabonnement verlengen

Verlengen is ook uitstekend mogelijk bij Hollandsnieuwe. Het zal je niet verbazen dat de provider verschillende verlengdeals en aantrekkelijke aanbiedingen heeft om je binnenboord te houden. Opzeggen van je huidige abonnement is dan ook niet nodig. Je sluit gewoon een nieuw abonnement af (bij Hollandsnieuwe) via de vergelijker hierboven of direct via de website van deze provider. Je gaat dan weer voor 1 of 2 jaar verder met deze partij, via je een nieuwe telefoonovereenkomst.

Het is bij Hollandsnieuwe mogelijk om al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige telefooncontract te verlengen.

Verleng nu je abonnement bij Hollandsnieuwe

Kijk echter altijd ook naar aanbiedingen van andere providers, om te kijken wat voor jou de beste deal is. Het is niet zo dat één provider per definitie beter is dan de andere, en dat deze altijd betere aanbiedingen van telefoonabonnementen heeft. Ook kan het soms aantrekkelijker zijn om te verlengen in de vorm van een Sim Only abonnement, dat kan bij Hollandsnieuwe, maar wellicht dus ook bij een andere telecomprovider, als deze een beter deal heeft.

Sim Only abonnementen (zonder telefoon) bij deze provider

Hollandsnieuwe kan je dus ook helpen met een Sim Only, zonder telefoon. De bundels (met belminuten en data) zijn overeenkomstig aan de bundels van de smartphone abonnementen. Ook hier kun je weer een keuze maken tussen een zakelijk telefoonabonnement en een gewoon (particulier) abonnement.

Sim Only is altijd een stuk goedkoper dan een abonnement met smartphone, dat is bij deze provider niet anders. Immers heb je in dat geval geen (bijkomende) kosten aan een nieuw toestel, die worden omgeslagen in een toestelbundel/abonnement.

Hollandsnieuwe Sim Only abonnementen vergelijken

Hollandsnieuwe: netwerk, bereik en dekking…

Deze provider maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Dit betekent dat Hollandsnieuwe geen eigen zendmasten netwerk heeft. Dit is eigenlijk misschien wel een groot voordeel, omdat Vodafone namelijk en groot en kracht netwerk van gsm masten heeft. In 2020 stopt 3G helemaal en wordt 4G de standaard. Je kunt dan veel sneller internetten op je mobiel, gemakkelijker liken, films kijken etc. De dekking van Vodafone in Nederland is zeer goed te noemen.

Bekijk de dekking van Hollandsnieuwe en Vodafone hier op de dekkingskaart…

Wettelijke bedenktijd bij het afsluiten van Hollandsnieuwe smartphone telefoonabonnementen

Stel je sluit een abonnement af bij deze provider (met telefoon), dan kun je tot 14 dagen na je aankoop je aankoop weer ongedaan maken. Dit is wettelijk zo geregeld, en moet consumenten beschermen tegen een verkeerde aankoop. Ook bij andere providers heb je deze wettelijke bescherming als consument.