Back to Top

Telefoonabonnementen met onbeperkt bellen – het goedkoopste telefoonabonnement met onbeperkt bellen, vergelijken en afsluiten

Onbeperkt bellen binnen een belbundel is steeds normaler, maar ook steeds voordeliger! Vergelijk hier de goedkoopste telefoonabonnementen (onbeperkt bellen), en sluit vandaag nog een abonnement af. Pas de instellingen in de vergelijker even aan als je niet per se onbeperkt bellen nodig hebt binnen je telefoonabonnement.

 

Welke providers bieden onbeperkt bellen aan binnen smartphone abonnementen?

Goed nieuws, want alle providers die smartphone abonnementen aanbieden bieden ook onbeperkt bellen aan. In vroeger tijden concurreerden providers elkaar stuk op de meeste belminuten voor de laagste prijzen. Tegenwoordig verdienen de telecombedrijven het niet meer zo zeer op belminuten en op onbeperkt bellen bundels, maar juist op data / internet.

Sommige providers bieden onbeperkt bellen aan bij alle belbundels, terwijl sommigen dit slechts aanbieden bij enkele abonnementsvormen. Vodafone biedt bijvoorbeeld alleen onbeperkt bellen bij haar RED abonnementen, en niet bij de (overigens wat) goedkopere ‘Start’ contracten. Telecomgigant KPN biedt haar twee goedkoopste telefoonabonnementen aan met een beperkt aantallen minuten en de vier duurdere telefooncontracten komen wel met vrij bellen. Bij Telfort ligt het weer anders, de standaard bundels komen daar met een vast aantal belminuten, maar je kunt daar wel een onbeperkt bellen bundeltje bij afsluiten, en dat kost dan slechts 1 euro per maand (!).

BEN had in 2018 10 keuzemogelijkheden voor een abonnement bij een telefoon. Zes daarvan hadden een vast aantal belminuten, en vier niet. Provider Hollandsnieuwe werkt dan weet net als Telfort, de verschillende bundels hebben een vast aantal minuten, maar voor 4 euro kun je onbeperkt bellen en sms’en bijkopen. Bij Tele2 koop je onbeperkt bellen en sms’en voor 5 euro per maand en zijn de bel en databundels los van elkaar te kiezen. En T-Mobile blijkt de enige provider te zijn die onbeperkt bellen standaard aanbiedt, bij alle soorten telefoonabonnementen! Data en bellen zit hierbij wel in 1 pakket, en is niet los van elkaar te kiezen.

Onbeperkt internet bij je telefoonabonnement

Naast de mogelijkheid voor zorgeloos bellen met je smartphone, zonder dat je om de tijd hoeft te denken is er iets soortgelijks voor internetten op je telefoon, namelijk ‘onbeperkt internet’. Dit is iets wat op dit moment (2018) nog niet door alle providers wordt aangeboden. Voor toestellen met telefoonabonnement kun je hiervoor alleen terecht bij T-Mobile en Tele2. Voor Sim Only telefooncontracten (2 jaar en 1 jaar) kun je het beste kijken op de website van Robin Mobile of Lebara.