Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen – 1 jaar looptijd

Ben je op zoek naar het goedkoopste mobiele telefoonabonnement met een looptijd van 1 jaar? Dan zit je op deze pagina goed. Diverse providers die toestelabonnementen aanbieden, bieden namelijk ook 1-jarige telefoonabonnementen met toestel aan. Vergelijk nu hieronder alle abonnementen!

 

Waar kun je een telefoonabonnement voor 1 jaar afsluiten?

Kies je voor een abonnement met toestel met een looptijd van 12 maanden (1 jaar dus), dan kun je (via onze abonnementen vergelijkers) terecht bij de providers Vodafone, KPN, T-Mobile, en Hollandsnieuwe. Daarnaast kun je via onze vergelijkers ook bij Simyo een 1-jarig mobiel abonnement met toestel afsluiten. De providers Ben en Tele2 bieden (op dit moment) helaas geen toestelabonnementen aan met een looptijd van 1 jaar. Wel kun je bij deze providers terecht voor een 2-jarig smartphone abonnement.

Beschikbare soorten 1-jarige mobiele abonnementen met telefoon

Goed om te weten is dat er allerlei soorten telefoonabonnementen zijn. Hieronder geven we nu aan wat er allemaal mogelijk is!

Abonnementen met smartphones van allerlei telefoonmerken:

Als je op het punt staat om een telefoonabonnement met smartphone af te sluiten, dan is een van de eerste vragen die je je wellicht zal stellen welk soort smartphone je wilt nemen bij je abonnement. Via onze vergelijker kun je smartphones van zo’n 20 verschillende telefoonmerken bij je mobiele abonnement kiezen. Uiteraard zijn dit smartphones van de bekende topmerken Apple, Samsung, Huawei, Sony, BlackBerry, Google, LG. Motorola, Nokia, en Motorola. Maar je kunt ook gaan voor een smartphone van een minder bekend merk. Wat dacht je van een smartphone van het merk Fairphone, Doro, OnePlus, Oppo, Xiaomi, LandRover, RugGear, Alcatal, Cat of Sonim? Deze merken zijn misschien minder bekend, maar kunnen zeker een goede keuze zijn. Bovendien zijn de toestellen van deze telefoonmerken over het algemeen wat goedkoper in de aanschaf.

Abonnementen met onbeperkt bellen:

Onbeperkt bellen bij een telefoonabonnement wordt steeds populairder. Alle 11 Nederlandse providers bieden je al de mogelijkheid om een onbeperkte hoeveelheid belminuten te nemen. Mooi is ook dat onbeperkt bellen steeds goedkoper wordt. Vaak kun je voor enkele euro’s extra per maand al een bundel of abonnementsvorm kiezen waarbij je niet een beperkt aantal minuten per maand hebt (bijvoorbeeld 100, 120 of 300 minuten), maar een onbeperkte voorraad belminuten. Om die reden is het ook logisch dat steeds meer mensen kiezen voor onbeperkt bellen binnen hun abonnement. Bij sommige providers (zoals KPN) is onbeperkt bellen al de standaard binnen de aangeboden mobiele abonnementen. Downsizen naar een beperkt aantal minuten is soms echter nog wel mogelijk.

Abonnementen met onbeperkt internet:

Er is steeds meer vraag in de markt naar onbeperkt internet. Voorheen waren er maar enkele providers die onbeperkt internet aanboden bij hun mobiele abonnementen met smartphone, namelijk T-Mobile en Tele2. Inmiddels (begin 2020) bieden ook andere providers als KPN en Vodafone abonnementsvormen aan waarbij onbeperkte data inbegrepen is binnen een abonnement met smartphone.

Abonnementen met korting:

Dat Nederlanders van korting houden is een feit. Zowel bij KPN, bij Vodafone als bij Tele2 is het mogelijk om extra korting te krijgen. Als je namelijk een vaste internetaansluiting van een van deze providers op je woonadres hebt, dan kun je – als je een mobiel abonnement op hetzelfde adres afsluit – een leuke maandelijkse korting krijgen. Vaak is dit (extra) voordeel zo’n 5 euro per maand, en dit geldt dus ook voor de smartphone abonnementen / telefoonabonnementen die 1 jaar lopen. Omgerekend bedraagt het totale voordeel bij het maken van zo’n combinatie dan zo’n 60 euro per jaar, een leuk bedrag dus!

Telefoonabonnementen met andere looptijden

Uiteraard hebben wij ook abonnementen vergelijkers voor contracten met andere looptijden. Volg een van de links hieronder om naar een andere vergelijker te gaan.

> Vergelijk alle abonnementen met toestel – looptijd 2 jaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – looptijd 2 jaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – looptijd 1 jaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – maandelijks opzegbaar