Back to Top

De goedkoopste telefoonabonnementen met onbeperkt Internet (Sim Only)

Het goedkoopste Sim Only telefoonabonnement met onbeperkt Internet. Vergelijken en afsluiten kan via de vergelijker hieronder. De goedkoopste Sim Only telefoonabonnementen met Internet (onbeperkt gebruiken). Vergelijk nu de prijzen van alle providers…

 

Onbeperkt internet bij een Sim Only abonnement

Het is nu nog niet mogelijk om bij de meeste providers onbeperkt internet bij je Sim Only telefoonabonnement te krijgen. Vermoedelijk zal dit in de toekomst veranderen, want providers voeren een soort strijd om de grootste databundels voor de laagste prijs. Voor een gewoon telefoonabonnement (met een toestel erbij) kun je voor onbeperkt gebruik van internet alleen terecht bij T-Mobile en Tele2, providers die bovendien een fusie met elkaar zijn aangegaan. Voor een Sim Only telefoonabonnement waarbij je onbeperkt internet wil kun naast bij de twee hiervoor genoemde providers ook nog terecht bij Robin Mobile en Lebara.

Hierboven in de vergelijker zie je de abonnementen die je op dit moment kunt kiezen in combinatie met een onbeperkte databundel. Desgewenst kun je aanbiedingen verder filteren (door de filters in te stellen), en doorklikken naar de websites van de aanbieders van deze telefooncontracten om alle voorwaarden en condities te bekijken.

Welke grootte kies je voor je databundel als je niet een onbeperkte bundel kiest

Als je echt alleen maar belt en/of sms’jes verstuurt, of als je altijd gebruik maakt van Wifi, zou het onlogisch zijn als je überhaupt een databundel bij je contract neemt. De meeste providers bieden de mogelijkheid om binnen een Sim Only abonnement te kiezen voor geen data (dus 0 MB). Denk hierbij aan providers als Youfone, Vodafone, Telfort, KPN, Simyo en BEN. Het voordeel van een Sim Only zonder data is de prijs. Bellen en sms’jes verzenden kost tegenwoordig niet veel meer, dus als je geen internet bij je telefoonabonnement neemt ben je gewoonweg goedkoop uit. Al voor 3 tot 5 euro per maand kun je dan een contract aan gaan met één van de providers.

Gebruik je weinig internet of wil je hier alleen af en toe gebruik van kunnen maken, dan kan een databundel tot 1.000 a 2.000MB voor jou een uitkomst zijn. Veel van dit soort Sim Only contracten zijn voor een bedrag vanaf 10 euro per maand te sluiten. Wil je daarentegen veel kunnen internetten, en nooit voor verrassingen komen te staat voor wat betreft verbruik boven je databundel dan kun je waarschijnlijk het beste kiezen voor 5.000MB, of zelfs nog meer. Sowieso is het goed om na te gaan hoeveel data je in het verleden per maand hebt gebruikt, om zo een inschatting te maken van je gebruik in de toekomst (weinig, normaal of veel). Internet is over het algemeen niet goedkoper of duurder bij een Sim Only abonnement ten opzichte van bij een abonnement met telefoon / smartphone.

Informatie over onbeperkt bellen bij je telefoonabonnement

Ook dit bestaat nog, en onbeperkt bellen wordt ook steeds gewoner bij een telefoonabonnement. Daarnaast wordt het ook steeds goedkoper. Veel providers bieden het al aan bij hun normale abonnementsvormen, of in ieder geval bij enkele abonnementssoorten. Andere providers geven je als consument of als zakelijke gebruiker de optie om een extra bundel voor onbeperkt bellen bij te kopen. Wil je meer weten over onbeperkt bellen en welke providers dit aanbieden klik dan hier.

Meer info over onbeperkt bellen bij telefoonabonnementen