Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen BEN - Sim Only vergelijken en afsluiten

Je kunt nu de goedkoopste BEN telefoonabonnementen (Sim Only) vergelijken, en eventueel direct nog een telefoonabonnement afsluiten bij deze provider. Deze vergelijker geeft je (zoals je mag verwachten) de laagste prijzen voor een Sim Only telefoonabonnement van BEN.

 

Soorten Sim Only Telefoonabonnementen van Ben

Ben is één van de telecomproviders in Nederland waar je een Sim Only abonnement kunt afsluiten voor je (huidige of nieuwe) toestel. Heb je geen nieuwe smartphone nodig, of wil je zelf een los toestel kopen niet gekoppeld aan een abonnement? Dan kan Sim Only een hele goede keuze zijn voor jou. Ook kan een Sim Only contract bij Ben jou financieel voordeel opleveren als je je huidige toestel blijft gebruiken, dan spaar je immers de kosten voor een nieuwe telefoon uit.

Maandabonnementen (met een opzegtermijn van 1 maand) worden door Ben gelukkig ook aangeboden, dus ben je iemand die van flexibiliteit houdt, dan kun je bij deze provider heel goed slagen! Een andere optie is een telefoonabonnement bij Ben voor 24 maanden, ook voor Sim Only wordt dat namelijk aangeboden door dit telecombedrijf. Enkel abonnementen met een looptijd van 12 maanden worden niet aangeboden.

Via de bovenstaande vergelijker kun je dus goedkope Ben Sim Only telefoonabonnementen vergelijken, maar welke soorten abonnementen heeft deze provider eigenlijk? Voor je Sim Only bij deze telecomprovider kun je verschillende dingen op maat maken:

  • Je contractduur (1 maand of 24 maanden)
  • Je belbundel (de grootte in belminuten)
  • Internet (ja of nee)
  • Indien ja; de grootte van je internetbundel (in MB’s)
  • 4G Internet snelheid (ja of nee)
  • Een extra sms bundel (ja of nee)

Voor de contractduur kun je (zoals hierboven al aangegeven) kiezen uit 1 jaar of 2 jaar. Het goedkoopste is natuurlijk een telefoonabonnement voor 2 jaar afsluiten, dit scheelt je namelijk 1 euro per maand aan abonnementskosten (of 24 euro over de hele looptijd van 2 jaar). Uiteraard is dit maar een beperkt voordeel ten opzichte de binding voor de periode van 24 maanden aan deze provider. Vaak kun je namelijk al na een veel kortere tijd een betere deal krijgen bij dezelfde of een andere provider, en dus voor een betere prijs meer data en minuten inkopen. Als je het zo bekijkt kun je je afvragen of het niet zinvol is om voor het maandabonnement te kiezen, waarvoor je nauwelijks meer betaalt, maar waarbij je wel heel flexibel bent.

Qua bel en data bundels heb je dezelfde mogelijkheden voor wat betreft de hoeveelheiden als bij een Ben abonnement met telefoon. Voor bellen is er de mogelijkheid om te gaan voor 100 of 300 minuten, maar je kunt ook kiezen voor onbeperkt. Internet is niet verplicht, maar als je hiervoor kiest dan kun je 1000MB, 2000MB, 4000MB of 6000 MB nemen, waarbij de prijzen variëren van 4 tot 10 euro per maand.

Wil je Ben met andere providers vergelijken voor wat betreft Sim Only telefoon abonnementen? Klik dan even door naar de onderstaande pagina (onder de link), waarop we een algemene Sim Only telefoonabonnementen vergelijker aanbieden:

Goedkoopste Sim Only’s van alle providers vergelijken

Noot: de op deze pagina genoemde prijzen en hoeveelheden dateren van augustus 2018. Op een later moment kunnen deze prijzen en hoeveelheden afwijken. Wij hebben hier zelf geen invloed op. Wij raden je aan om de website van Ben in de gaten te houden voor de laatste prijsontwikkelingen.

Zakelijk telefoonabonnement (Sim Only) bij Ben afsluiten

Ben richt zich niet op de telefoonmarkt voor zakelijke gebruikers. Wel kun je gewoon een abonnement bij Ben afsluiten (na vergelijken) en het abonnement in je zakelijke boekhouding opnemen. Overleg hiervoor met je boekhouder, en bekijk ook de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Sim Only abonnement – overstappen of opzeggen

Heb je op dit moment een telefoonabonnement met toestel of juist een abonnement zonder toestel, en wil je opzeggen bij Ben? Bel dan even met de helpdesk van deze provider. Mogelijk kan je alsnog een betere en scherpe deal krijgen bij deze provider, zodat je niet hoeft op te stappen / over te stappen.

Mocht je toch besluiten om op te zeggen bij Ben, en wil je verder bij een andere telecomprovider (bijvoorbeeld KPN, T-Mobile of Vodafone) dan kun je je nieuwe provider beter laten opzeggen bij je huidige provider. In dat geval neem je namelijk geen risico’s voor wat betreft het behoud van je 06 nummer. Handel in dat geval als volgt:

Je Sim Only verlengen bij Ben, en klant blijven?

Juist niet overstappen maar verlengen bij Ben? Verlengen bij dezelfde provider (bijvoorbeeld dus bij Ben, als je daar toevallig al klant bent) is vaak aantrekkelijk, omdat de voorwaarden over het algemeen alleen maar gunstiger worden na verloop van tijd. Dikke kans dus dat je een betere deal kunt krijgen bij je huidige provider, waarbij je meer data krijgt en meer belminuten voor hetzelfde geld, of zelfs voor veel minder.

Wil je verlengen, bel dan even met de helpdesk. Via je Ben mobiele nummer kun je gratis bellen in Nederland naar 1200 of 0900 – 04 01 405. Vanuit de EU-landen bel je ook gratis naar +316 2400 1405.

Liever een BEN abonnement met telefoon?

Ben is geen Sim Only provider zoals bijvoorbeeld Lebara. Je kunt bij deze provider dus ook goed slagen voor toestellen met abonnement. Klik hieronder om gewone telefoonabonnementen van BEN (met telefoon) te vergelijken. Uiteraard kun je de BEN prijzen ook vergelijken met de prijzen van andere telecomproviders.

Ben telefoonabonnementen vergelijken (met toestel)

Alle telefoonabonnementen met telefoon vergelijken van alle providers

Handige informatie over deze telecomprovider

Ben heeft geen eigen zendmasten, maar is een telecom label / zusterbedrijf van T-Mobile, hoewel overigens opererend vanuit een apart bedrijf. Ben is daarbij de prijsstunter onder de twee providers, die zich richt op het wat lagere marktsegment, door goedkope aanbiedingen te bieden en wat kleinere pakketten.

Wil je de aanbiedingen van T-Mobile bekijken? Ga dan naar de website van T-Mobile.