Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Sim Only – 2 jaar looptijd

Het goedkoopste Sim Only telefoonabonnement met een looptijd van 2 jaar kun je afsluiten bij 9 van de 11 Nederlandse providers. Vergelijk nu hieronder alle abonnementen!

 

Waar kun je een Sim Only telefoonabonnement voor 2 jaar afsluiten?

Wil je een Sim Only voor 2 jaar hebben, dan kun je dus bij vrijwel alle providers terecht. Een dergelijk abonnement kun je namelijk aangaan bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel, Youfone en Lebara. Alleen bij Budget Mobiel en Simyo kun je geen contract voor 24 maanden aangaan. De keuze is dus groot voor wat betreft de providers. Daarnaast is het zowel mogelijk om te verlengen, en om over te stappen, geheel afhankelijk van je eigen wensen.

Beschikbare soorten 2-jarige Sim Only abonnementen

De soorten Sim Only’s die er zijn voor een periode van 2 jaar komen overeen met de soorten Sim Only’s voor een periode van 1 jaar. Ook als je voor deze looptijd kiest, kun je dus een abonnement met onbeperkt belle kiezen, of voor een abonnement met onbeperkt internet, of zelfs voor beiden! Daarnaast hebben alle providers zo hun eigen opzet qua bundels en abonnementsvormen. Via de vergelijker hierboven op de pagina kun je eenvoudig aangeven hoeveel belminuten en hoeveel data je nodig hebt. Ook kun je aangeven of je al vast internet hebt van KPN, T-Mobile of Ziggo, waarmee je extra voordeel kunt pakken op je maandlasten, als je mobiele abonnement op hetzelfde huisadres wordt afgesloten. Verder kun je natuurlijk filteren op het maandbedrag van het Sim Only abonnement, als je een bepaald budget in gedachten hebt. Ook dat is wel zo fijn!

Telefoonabonnementen met andere looptijden

Uiteraard hebben wij ook abonnementen vergelijkers voor contracten met andere looptijden. Volg een van de links hieronder om naar een andere vergelijker te gaan.

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – maandelijks opzegbaar

> Vergelijk alle abonnementen zonder toestel – looptijd 1 jaar

> Vergelijk alle abonnementen met toestel – looptijd 1 jaar

> Vergelijk alle abonnementen met toestel – looptijd 2 jaar