Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen KPN - Sim Only vergelijken en afsluiten

Je kunt nu de goedkoopste KPN telefoonabonnementen (Sim Only) vergelijken, en eventueel direct nog een telefoonabonnement afsluiten bij deze zeer bekende provider. We tonen hieronder de laagste prijzen voor een Sim Only telefoonabonnement van KPN.

 

Soorten Sim Only Telefoonabonnementen van KPN

KPN behoort tot de grootste spelers in Nederland op het gebied van Sim Only abonnementen. Dat de provider waarde hecht aan Sim Only dat blijkt ook uit de website, onder ‘Informatie en bestellen’ staat Sim Only op de derde plek bij het kopje ‘Mobiel’. Dat doet recht aan de trend die in Nederland al een tijdje is ingezet, namelijk dat mensen steeds vaker kiezen voor een abonnement zonder telefoon dan mét.

telecomproviders in Nederland waar je een Sim Only abonnement kunt afsluiten voor je (huidige of nieuwe) toestel. Heb je geen nieuwe smartphone nodig, of wil je zelf een los toestel kopen niet gekoppeld aan een abonnement? Dan kan Sim Only een hele goede keuze zijn voor jou. Ook kan een Sim Only contract bij KPN jou financieel voordeel opleveren als je je huidige toestel blijft gebruiken, dan spaar je immers de kosten voor een nieuwe telefoon uit.

Telecomprovider KPN biedt zowel Sim Only’s aan met een looptijd van 1 jaar als met een looptijd van 2 jaar. Een flexibel telefoonabonnement met 1 maand opzegtermijn is niet mogelijk bij KPN, in dat geval kun je het beste even kijken bij een Sim Only provider, zoals Lebara of Simyo.

Via de bovenstaande vergelijker kun je dus de goedkoopste KPN telefoonabonnementen vergelijken (Sim Only, zonder toestel), maar welke soorten abonnementen heeft deze provider jou te bieden? Voor de contractduur kun je (zoals al aangegeven) kiezen uit 1 jaar of 2 jaar. Het goedkoopste is een telefoonabonnement voor 24 maanden afsluiten, dit scheelt een euro in je maandelijkse kosten, ten opzichte van een abonnement voor 12 maanden. KPN biedt op het moment (2018) 6 verschillende bundels aan. De goedkoopste abonnementsvormen komen met 150 en 200 belminuten. Bij de eerst genoemde bundel heb je geen internet, en bij de tweede kun je maandelijks 1GB data verbruiken. De volgende vier (grotere) bundels komen allemaal met onbeperkt bellen en onbeperkt SMS, met daarbij 3GB, 10GB, 25GB of 50GB aan data. Alle telefoonabonnementen van KPN zijn binnen de EU te gebruiken. Alleen het duurste abonnement is daarnaast ook binnen de VS en Canada te gebruiken. Je ontvangt daarnaast ook iedere maand ook 200MB/minuten/SMS in 50 voordeellanden. De maandbedragen van deze Sim Only abonnementen liggen tussen de 14,50 en de 80 euro (uitgaande van 1 jaar looptijd). Voor contracten met een looptijd van 2 jaar gaat hier dus nog 1 euro per maand vanaf. KPN rekent ook aansluiten kosten. Volgens de website bedragen deze voor de Sim Only telefoonabonnementen 25 euro (eenmalig)

KPN met andere providers vergelijken qua Sim Only telefoon abonnementen? Klik dan even door naar de onderstaande pagina (onder de link), met de algemene Sim Only vergelijker:

Goedkoopste Sim Only’s van alle providers vergelijken

Noot: de op deze pagina genoemde prijzen en hoeveelheden dateren van augustus 2018. Op een later moment kunnen deze prijzen en hoeveelheden afwijken. Wij hebben hier zelf geen invloed op. Wij raden je aan om de KPN site in de gaten te houden voor de laatste prijsontwikkelingen. De informatie van KPN zelf is altijd leidend. Prijswijzigingen worden uiteraard wel continue doorgevoerd in onze abonnementen vergelijker.

Zakelijk telefoonabonnement (Sim Only) bij KPN afsluiten

KPN richt zich juist ook op de (zakelijke) telefoonmarkt voor zakelijke gebruikers. Anders dan bij sommige andere providers kun je je telefoonabonnement ook op je bedrijfsnaam laten registreren, en dit is wel zo handig voor je boekhouding. De abonnementen die KPN biedt voor de zakelijke markt zijn in principe gelijk aan die voor de consumenten markt. Ook de tarieven van de verschillende abonnementen komen ongeveer overeen met elkaar.

Bekijk de zakelijke Sim Only abonnementen van KPN

Sim Only abonnement – overstappen of opzeggen

Heb je nu een telefoonabonnement bij KPN, met toestel of juist een abonnement zonder toestel, en wil je opzeggen? Bel dan even met de helpdesk van de telecomprovider. Wellicht wordt je dan ook nog een goede verlengdeal aangeboden, die je wel of niet kunt pakken, afhankelijk van hoe goed de deal is natuurlijk…

Mocht je toch echt willen opzeggen bij KPN, en wil je verder bij bijvoorbeeld T-Mobile of Vodafone, dan kun je je nieuwe provider beter laten opzeggen bij je huidige provider. Dan is het mogelijk om je nummer mee te nemen. Dit wordt in de telecombranche ook wel nummerbehoud genoemd. In tegenstelling tot bij het zelf opzeggen, neem je dan geen risico’s dat je je nummer kwijtraakt.

Je abonnement verlengen bij KPN, en gewoon klant blijven?

Niet overstappen maar verlengen bij KPN? Dit kan zowel opnieuw in een Sim Only abonnement als via een telefooncontract met telefoon. Vaak heeft een provider goede verlengdeals met betere voorwaarden en tarieven dan toen je je huidige abonnement afsloot. Ontwikkelingen in de telecommarkt leiden doorgaans tot steeds lagere prijzen, en/of de mogelijkheid om betere bundels te krijgen met meer belminuten en meer data.

Verlengen…? Bel dan even met de helpdesk, of ga naar de verleng pagina van de KPN website. Door je 06 nummer in te voeren kun je meteen zien welke persoonlijke deals er voor jou zijn om je abonnement te verlengen.

Verlengen bij KPN – bekijk nu je persoonlijke opties

KPN abonnement met telefoon?

Ook dat is natuurlijk mogelijk. KPN heeft een groot aanbod van telefoonabonnementen met telefoon. Klik hieronder om gewone smartphone abonnementen van KPN (met telefoon) te vergelijken. Uiteraard kun je de KPN prijzen ook vergelijken met die van andere telecomproviders.

KPN telefoonabonnementen vergelijken (met toestel)

Alle telefoonabonnementen met telefoon vergelijken van alle providers

Netwerk, bereik en dekking

KPN heeft uiteraard een eigen gsm masten netwerk, net zoals de twee andere dominante providers: Vodafone en T-Mobile. KPN staat bekend om de uitstekende dekkingsgraad die het in Nederland heeft te bieden. 4G is de naam voor het netwerk waarop je kunt internetten. Het is de opvolger van 3G, maar dan nog sneller (ongeveer 6 keer zo snel) en nog stabieler. Bij KPN krijg je standaard 4G bij ieder mobiel abonnement. Dit is niet bij alle providers zo. Bij een provider als BEN kun je tegen betaling opteren voor 4G Internet. Mogelijk dat dit later in 2018 of in 2019 verandert. Met 4G download en upload je razendsnel grote bestanden. Ook hoef je niet meer te bufferen bij het bekijken van een online video. Daarnaast kun je in sommige gebieden al gebruik maken van 4G+, dat nog weer een stuk sneller en stabieler is. In ieder geval heeft KPN het zo geregeld dat je anno 2018 in 37 landen 4G internet kunt gebruiken.