Back to Top

Zakelijk je telefoonabonnement(en) verlengen

Zakelijk een mobiel telefoonabonnement verlengen is mogelijk als je nu al zakelijk klant bent bij een provider, en de einddatum van je abonnement(en) binnen zo’n 3-6 maanden is bereikt. Verlengen bij je provider is bijna altijd gunstiger dan blijven zitten in je huidige contract (tegen de oude voorwaarden). Meestal kan een provider je namelijk een (veel) betere deal bieden, dan 1 jaar, 2 jaar (of nog langer) geleden, toen je je huidige contract(en) afsloot.

Wanneer je een mobiel zakelijk abonnement exact kunt verlengen hangt van de provider af. Per provider lichten we dit nu toe en gaan we in op hoe je verlengt.

 

Ga naar de zakelijke website van Vodafone

 

Vodafone geeft je de mogelijkheid om je telefoonabonnement te verlengen vanaf 4 maanden voor de einddatum van het contract. Login op Vodafone Business om te zien of je al kunt verlengen voor je zakelijke mobiele telefooncontract. Je kunt zowel verlengen in een abonnement met toestel, als in een Sim Only. Het goedkoopste is uiteraard een Sim Only.

Telecomprovider Vodafone maakt het mogelijk om tot 50 zakelijke telefoonabonnementen online te verlengen, dan wel verlengingen te combineren met nieuwe abonnementen, in dezelfde online bestelling.

>Verleng je zakelijke Vodafone abonnement(en)

 

Ga naar de zakelijke website van KPN

 

Op de zakelijke website van KPN kun je gemakkelijk zien of je al kunt verlengen, door je mobiel nummer in te voeren. Je ontvangt dan een sms bericht met een verificatiecode. Voer deze op de website in, en je ziet een persoonlijk aanbod van de provider, indien je kunt verlengen. Je kunt bij KPN verlengen in een abonnement met en zonder toestel. Verlengen kan voor een periode van 2 jaar of 1 jaar, of in een flexibel maandabonnement (alleen bij Sim Only mogelijk).

>Verleng je zakelijke KPN abonnement(en)

 

Ga naar de zakelijke website van T-Mobile

 

T-Mobile biedt ondernemers maar liefst 6 maanden voor de einddatum van hun telefoonabonnement(en) al de mogelijkheid om een verlenging te regelen. Dit geldt zowel voor zakelijke Sim Only’s als voor toestelabonnementen. De contractuele looptijd van een nieuw zakelijk mobiel abonnement bij deze provider is 1 jaar, 2 jaar of 1 maand (enkel voor Sim Only’s). T-Mobile biedt 3 verschillende bundels aan waaruit je kunt kiezen bij een nieuw telefooncontract. Onbeperkt bellen is daarbij standaard, en onbeperkt Internet behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

>Verleng je zakelijke T-Mobile abonnement(en)

 

Ga naar de zakelijke website van Hollandsnieuwe

 

Net als bij Vodafone kun je bij Hollandsnieuwe vanaf 4 maanden voor de einddatum van je contract een zakelijke verlenging in orde maken. Hierdoor heb je ruim de tijd om een goede verleng deal te pakken bij deze provider. Verlengen kan ook bij deze provider in een abonnement met toestel en in een telefoonabonnement zonder toestel. De looptijd bij Hollandsnieuwe is altijd 1 jaar of 2 jaar.

>Verleng je zakelijke Hollandsnieuwe abonnement(en)

 

Ga naar de zakelijke website van Robin Mobile

 

Robin Mobile is één van de weinige providers waarbij je niet kunt verlengen. Dat is ook erg logisch, want deze provider biedt alleen Sim Only abonnementen aan die maandelijks opzegbaar zijn. In tegenstelling tot de andere providers kun je dus geen abonnement afsluiten bij Robin Mobile voor een periode van 1 of 2 jaar. Wil je bij Robin verder in een ander abonnement, dan kun je iedere maand eenvoudig switchen, en je abonnement naar boven of beneden bijstellen. Dit is gratis, en heeft alleen invloed op je Internetsnelheid, omdat de specificaties van de verschillende abonnementsvormen bij deze provider voor de rest hetzelfde zijn.

>Pas je zakelijke Robin Mobile abonnement(en) aan

 

Ga naar de zakelijke website van Youfone

 

Wil je opnieuw een telefoonabonnement afsluiten bij Youfone, dan kan dit opnieuw alleen zonder toestel. Verlengen kan in een Sim Only voor 1 maand, 1 jaar en 2 jaar, tegen verschillende maandbedragen. Youfone heeft verschillende bundels waaruit je kunt kiezen, zowel voor de datahoeveelheid als voor de hoeveelheid belminuten.

>Verleng je zakelijke Youfone abonnement(en)