Back to Top

De goedkoopste telefoonabonnementen (Samsung Galaxy) - vergelijken en afsluiten

Wil je geen iPhone met abonnement, maar wil je liever het goedkoopste telefoonabonnement met een Samsung Galaxy smartphone erbij? Kijk hieronder dan naar de aanbiedingen van smartphones van dit telefoonmerk. Je kunt nu alle abonnementen met Samsung toestel vergelijken (en afsluiten).

 

Soorten Samsung telefoons die je kunt kopen met abonnement

Toestellen van de nieuwere generaties:

De vergelijker hierboven toont je standaard de populairste aanbiedingen voor abonnementen met Samsung toestellen van de nieuwere generaties. In 2018 waren de populairste toestellen bijvoorbeeld de Samsung Note 9, de S7, S8 (Plus), S9 (Plus), de A8 (2018), de A5 (2017), de S6 Edge en de S7 Edge. Ook de toestellen uit de J-serie zoals de J3, J5, J7 (2017 en 2016) waren toen populair. Wil je liever een wat ouder Samsung smartphone model bij je telefoonabonnement? Kies dan een ander model uit via de ‘Kies een smartphone’ optie bij de vergelijker hierboven.

Samsung toestellen van de eerdere generaties:

Wil je liever een iets oudere Samsung telefoon aanschaffen bij je telefoonabonnement, dan kun je daarmee flink geld besparen, zeker in vergelijking met de Samsung toestellen van de nieuwere generaties hoeven de wat oudere modellen niet zoveel meer te kosten. Vaak is het natuurlijk wel zo dat deze smartphones mindere specificaties hebben, maar is dit erg…? Er is een tendens gaande dat mensen steeds vaker niet meer voor de nieuwste smartphone modellen kiezen van de diverse telefoonmerken. Toestellen van eerdere generaties zijn vaak nog prima te gebruiken, ook in deze tijd, en ongeacht of de staat nieuw is of ‘refurbished’.

Het kopen van een goedkopere Samsung telefoon bij je abonnement heeft tot gevolg dat je maandelijkse lasten dalen, als je ervoor kiest om je toestel niet direct volledig te betalen bij aanvang van je abonnement. Voorbeelden van smartphone telefoontoestellen van dit merk die vriendelijk geprijsd zijn, zijn bijvoorbeeld de S4, de S5 en de S6. Ten opzichte van toestellen als de S8, S9, en de Samsung Note 8 en 9 bespaar je je honderden euro’s.

Wil je ook een toestel dat wat goedkoper is qua prijs en hoef je niet zo nodig het nieuwe model te hebben, kijk dan eens bij het aanbod van Belsimpel.nl en Mobiel.nl.

Bekijk de website van Belsimpel.nl

Bekijk de website van Mobiel.nl

Via de vergelijker hierboven vind je overigens ook al het aanbod van Mobiel.nl.

Telefoon abonnement met refurbished Samsung Galaxy smartphone

Een goed alternatief voor een nieuwe telefoon is de zogenaamde ‘refurbished smartphone’. Ook van het telefoonmerk Samsung zijn er genoeg toestellen in refurbished staat te krijgen. Door een bepaalde smartphone niet nieuw te kopen, maar juist in deze staat bespaar je al gauw 15-35% op aanschafprijs. Dit is een leuk voordeel, dat je bovendien kunt terugzien in je maandelijkse abonnementsbedrag in het geval je bij je toestel een abonnement afsluit.

Bovenstaande vergelijker biedt je helaas geen aanbiedingen voor telefoonabonnementen met refurbished Samsung Galaxy telefoons, maar je kunt dergelijke aanbiedingen wel vinden bij Belsimpel en op de Mobiel.nl website.

Bekijk de website van Belsimpel.nl voor abonnementen met refurbished telefoons

Bekijk de website van Mobiel.nl voor abonnementen met refurbished telefoons

Ook als los toestel (juist zonder een 1 of 2 jarig telefooncontract) zijn er veel refurbished Samsung smartphones te krijgen bij deze partijen. Het loont dus de moeite om hier even rond te neuzen.

De prijs voor 1 en 2 jarige telefoonabonnementen

Wat een Samsung telefoonabonnement kost, daar valt geen eenduidig antwoord op te geven. Het hangt er sterk vanaf wat de aanschafwaarde is van de mobiele telefoon die je bij je abonnement wil kopen. Ook de looptijd van je telefoonabonnement speelt natuurlijk een hele belangrijke rol bij het maandbedrag waar je op uit zal komen. Bij een 1 jarig abonnement moet je je telefoon in 1 jaar terug betalen, en bij een telefoonabonnement voor 2 jaar mag je hier dus een jaar langer over doen.

Wat voor jou handig is hangt erg af van je wensen en je budget. Maar realiseer je wel dat een Samsung telefoon nooit goedkoper wordt, of je nou kiest voor een looptijd voor 2 jaar of juist voor 1 jaar. De prijs van je smartphone blijft hetzelfde. Mocht je niet van een leningen en kopen op afbetaling houden, kies er dan voor om je Samsung Galaxy telefoon in 1 keer te betalen, direct bij het afsluiten van je telefoonabonnement. Dat leidt bovendien tot lagere maandlasten, om er dan geen toestelbundel meer nodig is. Wat overblijft zijn de abonnementskosten, sec voor het bellen, sms’en en het gebruik van internet op je smartphone.

Samsung abonnement meestal goedkoper dan iPhone abonnement

Wel kunnen we stellen dat een Samsung toestel met abonnement meestal goedkoper is dan een iPhone met abonnement. Dit komt uiteraard doordat de meeste iPhones duurder zijn, dan vergelijkbare Samsung toestellen. Daardoor zijn de maandelijkse lasten bij een iPhone abonnement ook meestal lager dan de maandelijkse lasten van een Samsung abonnement, ervan uitgaande dat het abonnement verder hetzelfde is (en alleen het toestel verschilt). Dit is echter ook weer niet altijd zo. Er zijn genoeg iPhones te vinden die goedkoper zijn dan Samsung telefoons. Denk bijvoorbeeld aan refurbished iPhones, en de wat oudere iPhone modellen; deze zijn meestal goedkoper dan de Samsung smartphones van de nieuwste generaties (van dit jaar en van vorig jaar).