Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen Youfone

Youfone is één van de vijf ‘Sim Only providers’ die in Nederland actief zijn. Samen met Robin Mobile is Youfone de enige Sim Only provider die ook zakelijke telefoonabonnementen zonder toestel aanbiedt.

Hieronder geven we nu wat informatie over de zakelijke mobiele abonnementen van Youfone.

 

Ga naar de zakelijke website van Youfone

 

Soort zakelijke Youfone abonnementen en de looptijd

Youfone is uitsluitend actief met abonnement zonder telefoon. Wil je een zakelijk telefoonabonnement met toestel, kies dan voor één van de andere providers: KPN, Vodafone, T-Mobile of Hollandsnieuwe, die wel actief zijn met smartphone abonnementen.

Youfone laat de keuze voor wat betreft de looptijd van je Sim Only abonnement aan jou over. Je kunt kiezen uit alle drie de varianten die er in de markt zijn: 1 maand (flexibel, en maandelijks opzegbaar), 1 jaar en 2 jaar. Een contract voor 2 jaar is uiteraard het goedkoopste, omdat de provider dan de zekerheid heeft dat je voor een langere periode klant blijft. Een flexibel maand abonnement heeft een iets hogere maandlast, omdat de provider dan juist geen zekerheid heeft dat je lang klant blijft.

>Bekijk de zakelijke Youfone abonnementen zonder toestel

Zakelijke abonnementsvormen / bundelsoorten

Bij Youfone kies je de hoeveelheid belminuten en de hoeveelheid data los van elkaar. Voor de hoeveelheid MB Internet heb je 5 opties, van 0MB tot en met 10.000MB. Voor je belminuten heb je als ondernemer twee keuzes bij Youfone: onbeperkt bellen en sms’jes, en 300 belminuten en sms’jes. De varianten komen allen met aparte prijsstellingen. Hierdoor is het bij Youfone ook erg gemakkelijk om een financieel passend zakelijk Sim Only abonnement samen te stellen.

Een zakelijk ‘Data Only’ abonnement bij Youfone

Sinds enige jaren bieden sommige providers ook ‘Data Only’ abonnementen aan. Dit wil zeggen dat je wel kunt Internetten, maar niet standaard belminuten in je telefoonabonnement hebt. Een dergelijke Sim Only kan een goede opties zijn als je niet of nauwelijks (meer) belt.

Meerdere zakelijke mobiele Youfone telefoonabonnementen tegelijk afsluiten

Je kunt via de Youfone website maximaal 8 zakelijke telefooncontracten tegelijk bestellen, in dezelfde online order. Heb je meer zakelijke Sim Only’s nodig (bijvoorbeeld, omdat je een totaaloplossing nodig hebt voor een wat groter bedrijf), doorloop het bestelproces op de zakelijke Youfone site dan nogmaals, of neemt contact op met de helpdesk van de provider.

Verlengen bij Youfone

Verlengen kan bij Hollandsnieuwe als je abonnement binnen 4 maanden afloopt. Dit geldt ook voor ondernemers. Verlengen loont meestal de moeite, omdat providers (en dat geldt ook voor Youfone) van tijd tot tijd hun bundels verbeteren.

Wel of geen BKR toetsing?

Zakelijk hoef je nooit bang te zijn voor een BKR toets, controle of registratie als je een telefoonabonnement afsluit. Dit gebeurt namelijk alleen bij particulieren, en ook alleen bij smartphone abonnement, waarbij er voor 250 euro of met wordt geleend voor het toestel.

 

Ga naar de zakelijke website van Youfone