Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste mobiele providers, na KPN en Vodafone. Het netwerk van T-Mobile is meerdere jaren als snelste getest. Naast een focus op particulieren, richt T-Mobile zich op de zakelijke markt voor mobiele telefonie. De provider heeft een uitgebreid zakelijk gedeelte op haar website, maar veel informatie voor ondernemers die op zoek zijn naar mobiele diensten.

Hieronder geven we nu wat informatie over de zakelijke mobiele abonnementen van T-Mobile.

 

Ga naar de zakelijke website van T-Mobile

 

Soort zakelijke T-Mobile abonnementen en de looptijd

Net als bij de andere grote providers (Vodafone en KPN), kun je bij T-Mobile kiezen voor een abonnement met smartphone en een abonnement zonder smartphone. De looptijd bij een smartphone abonnement is 1 jaar of 2 jaar, en bij een zakelijk Sim Only contract kun je ook nog kiezen voor een maandelijks opzegbaar telefoonabonnement (de looptijd van een dergelijk telefoonabonnement is slechts 1 maand). Bij KPN kan dit ook, maar bij Vodafone bijvoorbeeld weer niet.

>Bekijk de zakelijke T-Mobile abonnementen met toestel

>Bekijk de zakelijke T-Mobile abonnementen zonder toestel

Abonnementsvormen / bundelsoorten

T-Mobile heeft drie abonnementsvormen voor ondernemers. Je kunt kiezen uit bundels met 3GB en 16GB data per maand, in combinatie met onbeperkt bellen, of voor een bundel met onbeperkt Internet in combinatie met onbeperkt bellen. De bundel met onbeperkt bellen en Internet is de minste goedkope bundel, en de 3GB bundel met onbeperkt bellen is de goedkoopste bundel. T-Mobile geeft je de mogelijkheid om maandelijks je data hoeveelheid naar boven op beneden bij te stellen, zodat je kosten in lijn zijn met je dataverbruik.

T-Mobile smartphone aanbod

In de webshop van T-Mobile vind je smartphones van circa 8 telefoonmerken, waaronder merken als Samsung, OnePlus, Doro en Huawei. Er zijn behoorlijk wat toestellen te krijgen bij een zakelijk T-Mobile telefoonabonnement. Kijk zelf welke toestel, of welke toestellen je bij je zakelijke mobiele abonnement(en) wil hebben.

Meerdere zakelijke abonnementen tegelijk afsluiten (Sim Only, of met toestel)

Je kunt zakelijk maximaal 5 abonnementen in één bestelling doen bij T-Mobile. Het maakt daarbij niet uit of dit toestelabonnementen zijn of Sim Only’s. Wil je meer dan 5 telefoonabonnementen tegelijk afsluiten, neem dan contact op met (de helpdesk van) T-Mobile, of doorloop het bestelproces op de zakelijke T-Mobile website nogmaals.

Je zakelijke T-Mobile contract(en) verlengen

Wil je je zakelijke abonnement(en) verlengen bij T-Mobile? Doe dan de check op de website van de provider. Voer je mobiele nummer(s) in en kom er snel achter of je al kunt verlengen. T-Mobile vindt het fijn als je klant wil blijven, en biedt ondernemers die willen verlengen de mogelijkheid om hun telefoonabonnement(en) / Sim Only(’s) al te verlengen vanaf 6 maanden voor de einddatum. Verlengen is bij T-Mobile (anders dan bij sommige andere providers) dus al mogelijk ver voor de einddatum van een telefooncontract.

 

Ga naar de zakelijke website van T-Mobile