Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen – met smartphone / toestel

Zakelijk een mobiel telefoonabonnement (met smartphone) afsluiten kan als je over een KvK registratie beschikt.

Er zijn 11 telecomproviders in Nederland, en 4 van deze providers bieden ook zakelijke smartphone abonnementen aan. Hieronder vind je informatie over deze providers, en informatie over het afsluiten van zakelijke telefooncontracten met toestel.

 

Ga naar de zakelijke website van Vodafone

 

Vodafone is één van de telecomproviders in Nederland die ook zakelijke abonnementen met telefoon aanbiedt. Bij deze provider is het volgende mogelijk:

 • Looptijd van de zakelijke smartphone abonnementen: 1 jaar of 2 jaar
 • Onbeperkt bellen
 • Grote databundels
 • Een mobiele aansluiting voor al je medewerkers; tot 50 zakelijke telefoonabonnementen per online bestelling

>Bekijk de zakelijke Vodafone telefoonabonnementen

 

Ga naar de zakelijke website van KPN

 

Bij KPN is het volgende mogelijk als je op zoek bent naar een zakelijk mobiel telefoonabonnement (inclusief smartphone):

 • Looptijd van de abonnementen is 1 jaar of 2 jaar
 • Onbeperkte belminuten
 • Onbeperkte datahoeveelheid
 • Keuzes uit meerdere bundels (voor elk wat wils)
 • Eén toestelabonnement per zakelijke online bestelling
 • Korting / voordeel als je al een vaste Internet aansluiting hebt bij de provider

>Bekijk de zakelijke KPN telefoonabonnementen

 

Ga naar de zakelijke website van T-Mobile

 

T-Mobile heeft een apart zakelijk gedeelte op haar website, en biedt naast Sim Only abonnementen ook toestelabonnementen aan ondernemers aan:

 • Looptijd: 1 jaar en 2 jaar
 • Onbeperkte belminuten standaard
 • Onbeperkt Internet mogelijk
 • Je kunt maximaal 5 zakelijke telefoonabonnementen in één order bestellen
 • Keuze uit drie zakelijke bundels (bellen en Internet gecombineerd)

>Bekijk de zakelijke T-Mobile telefoonabonnementen

 

Ga naar de zakelijke website van Hollandsnieuwe

 

Van de vier op deze pagina beschreven providers is Hollandsnieuwe de kleinste provider, en de enige provider zonder eigen mobiele netwerk. Enkele van de kenmerken van deze provider:

 • Looptijd van de abonnementen: 1 of 2 jaar
 • Onbeperkt bellen
 • Keuze uit meerdere bundels (belminuten en data gecombineerd in dezelfde bundel)

>Bekijk de zakelijke Hollandsnieuwe telefoonabonnementen

 

Looptijd van een zakelijk smartphone telefoonabonnement

De looptijd van een zakelijk abonnement met een smartphone is altijd 1 jaar of 2 jaar. Geen enkele provider biedt maandelijks opzegbare telefoonabonnementen met toestel voor ondernemers aan. Voor Sim Only ligt dit anders. Een zakelijke Sim Only kun je bij T-Mobile en KPN, maar ook bij Robin Mobile en Youfone afsluiten voor een periode van slechts 1 maand.

Smartphone aanbod bij zakelijke mobiele abonnementen

Wil je een smartphone bij je mobiele abonnement, dan heb je bij elk van de 4 hierboven beschreven providers de keuze uit een aantal telefoonmerken. Hollandsnieuwe heeft een wat kleinere keuzes qua telefoonmerken, maar met name KPN en T-Mobile bieden je de keuze uit een redelijk aantal smartphone merken. Over het algemeen zijn het de nieuwere modellen van een merk die verkrijgbaar zijn. Bij KPN kunt je ook kiezen voor een refurbished iPhone bij je smartphone abonnement.

Je telefoonabonnement (zakelijk) verlengen – nieuw contract bij je huidige provider

Wil je je zakelijke abonnement verlengen, en verder gaan bij dezelfde provider in een mobiel abonnement met smartphone? Dit kan, en verlengen is bijna altijd gunstiger dan je huidige zakelijke contract laten doorlopen onder dezelfde omstandigheden. Op de website van je provider kun je zien of je al kunt verlengen. Bij T-Mobile kun je al verlengen vanaf 6 maanden voor de einddatum van je zakelijke telefoonabonnement, en bij Hollandsnieuwe en Vodafone is dit bijvoorbeeld vanaf 4 maanden.

Ga voor meer informatie over het verlengen van je zakelijke telefoon abonnement naar de pagina over verlengen, via deze link:

Je zakelijke telefoonabonnement(en) verlengen

Meerdere zakelijke mobiele abonnementen met toestel, voor diverse gebruikers, werknemers, of zakelijke relaties

Heb je meer dan één mobiel abonnement nodig, bijvoorbeeld omdat je een wat groter bedrijf hebt, met meerdere of zelfs vele medewerkers? Dan kunnen diverse providers jou helpen. Bij Vodafone kun je zakelijk tot 50 mobiele abonnementen online in orde maken. Bij T-Mobile is het maximale aantal zakelijke telefoonabonnementen dat je online kunt bestellen 5. Bij KPN kun je online onbeperkt zakelijke Sim Only’s bestellen, en maximaal één abonnement met toestel (per order).

Meer informatie over zakelijke mobiele abonnementen voor meerdere / veel gebruikers

Toch liever een zakelijk telefoonabonnement zonder toestel?

Wil je toch liever, of ook graag één of meerdere zakelijke Sim Only’s (abonnement zonder toestel)? Dan kun de providers KPN, Vodafone, T-Mobile en Hollandsnieuwe jou ook helpen. Daarnaast kun je ook nog terecht bij Youfone en Robin Mobile.

Kijk op de informatie pagina over zakelijke Sim Only telefoonabonnementen, via de onderstaande link. Je kunt via die pagina ook doorschakelen naar alle zakelijke Sim Only gedeeltes van de 6 hiervoor genoemde providers.

Meer informatie over zakelijke mobiele abonnementen zonder toestel