Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen KPN

KPN is de grootste mobiele provider van Nederland. KPN heeft enkele miljoenen particuliere klanten met een mobiel telefoonabonnement, maar ook zakelijk is deze provider zeer actief, wat alleen al blijkt uit het omvangrijke zakelijke gedeelte op de website van de provider.

Hieronder geven we nu wat informatie over de zakelijke mogelijkheden bij KPN op het gebied van mobiele telefonie.

 

Ga naar de zakelijke website van KPN

 

Soort zakelijke abonnementen en de looptijd

KPN biedt ondernemers zowel de mogelijkheid om een abonnement met toestel af te sluiten, als zonder toestel. Voor telefoonabonnementen met toestel geeft de provider je de mogelijkheid te kiezen voor een looptijd van 1 jaar, of 2 jaar. Wil je een zakelijke Sim Only (oftewel een abonnement zonder toestel), dan kun je naast een looptijd van 1 jaar of 2 jaar, ook nog kiezen voor een looptijd van 1 maand. Hiermee komt KPN tegemoet aan vraag in de markt naar telefoon-abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn.

>Bekijk de zakelijke KPN abonnementen met toestel

>Bekijk de zakelijke KPN abonnementen zonder toestel

Abonnementsvormen / bundelsoorten

Kies je voor een zakelijk telefoonabonnement bij KPN dan kun je kiezen uit 6 soorten bundels. De data hoeveelheid kan worden gekozen tussen de 0GB en onbeperkte data. Des te meer data je nodig hebt per maand, des hoger je maandbedrag.

Onbeperkt bellen en sms’en is standaard bij KPN, tenzij je aangeeft dan je een beperkt aantal belminuten nodig hebt (dit is ook iets goedkoper in de maandelijkse lasten).

Smartphone aanbod bij een zakelijk telefoonabonnement

Wil een smartphone bij je zakelijke abonnement, dan kun je bij KPN kiezen uit zo’n tien telefoonmerken, zoals Apple, Huawei, Samsung, LG, Sony, Nokia, Doro, LG en Xiaomi. Van sommige smartphone soorten zijn er meerdere versies te krijgen, een ook een refurbished Apple iPhone bij een zakelijk abonnement behoort tot de mogelijkheden bij KPN.

Meerdere zakelijke mobiele abonnementen

Wil je als ondernemer meerdere mobiele abonnementen tegelijk afsluiten, bijvoorbeeld voor diverse medewerkers, compagnons, en/of zakenpartners? KPN biedt die mogelijkheid voor abonnementen zonder toestel, je kunt onbeperkt zakelijke Sim Only’s bestellen in één online order. Per zakelijke online bestelling kun je echter maar één abonnement met toestel bestellen.

Je zakelijke telefooncontract verlengen bij KPN

Verlengen is bijna altijd mogelijk bij een provider, en kan een hele aantrekkelijke keuze zijn ten opzichte van blijven zitten in hetzelfde contract. Providers verbeteren hun bundels namelijk van tijd tot tijd, wat betekent dat dat je meer data en/of belminuten kunt krijgen voor hetzelfde of zelfs voor minder geld. Wil je zakelijke verlengen bij KPN, kijk dan of je al kunt verlengen. Dit hangt van de einddatum van je huidige telefooncontract af.

 

Ga naar de zakelijke website van KPN