Back to Top

Zakelijke telefoonabonnementen Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een prijsvechter, een 100% dochter van de Vodafone Groep. Als je als ondernemer kiest voor Hollandsnieuwe, dan bel je eigenlijk over het netwerk van Vodafone.

Hieronder geven we nu wat informatie over de zakelijke mobiele abonnementen van Hollandsnieuwe.

 

Ga naar de zakelijke website van Hollandsnieuwe

 

Soort zakelijke Hollandsnieuwe abonnementen en de looptijd

Bij Hollandsnieuwe heb je twee mogelijkheden voor wat betreft de looptijd van een zakelijk telefoonabonnement, namelijk 12 maanden en 24 maanden. Een maandabonnement behoort bij deze provider niet tot de mogelijkheden. Hollandsnieuwe heeft abonnementen zonder toestel, maar ook met toestel. Heb je geen nieuwe smartphone nodig, kies dan voor een Sim Only. Heb je wel een nieuwe smartphone nodig, of wil je gewoon een nieuw toestel hebben? Kies dan voor een smartphone abonnement.

>Bekijk de zakelijke Hollandsnieuwe abonnementen met toestel

>Bekijk de zakelijke Hollandsnieuwe abonnementen zonder toestel

Abonnementsvormen / bundelsoorten die Hollandsnieuwe aanbiedt aan ondernemers

De bundels die je kunt kiezen zijn zowel voor particulieren als voor ondernemers hetzelfde. De kleinste bundel heeft 1.000 MB / belminuten / sms’jes (alleen voor Sim Only zakelijk), en de andere bundels komen met respectievelijk 2.000, 4.000 en 6.000 MB / belminuten / sms’jes.

Smartphones bij een zakelijk telefoonabonnement

Hollandsnieuwe heeft enig aanbod van smartphones, maar het aanbod is betrekkelijk klein. Wil je een smartphone bij je zakelijke telefoonabonnement bij Hollandsnieuwe, dan heb je de meeste keuze onder de merken Apple en Samsung.

Meerdere zakelijke mobiele telefoonabonnementen tegelijk afsluiten

Per order kun je één telefoonabonnement bestellen, met of zonder toestel. Wel is het bij deze provider mogelijk om je abonnementen in één account te beheren.

Je zakelijke Hollandsnieuwe contract(en) verlengen

Verlengen kan bij Hollandsnieuwe als je abonnement binnen 4 maanden afloopt. Dit geldt ook voor ondernemers. Verlengen is bijna altijd gunstiger dan je huidige contract laten doorlopen, tegen dezelfde voorwaarden.

BKR toetsing?

Als je zakelijk een abonnement afsluit, dan is het goed om te weten dat er nooit bij BKR wordt getoetst, ongeacht of je een contract met toestel of juist zonder toestel afsluit. Er vindt dus ook geen registratie plaats bij BKR. Bij particulieren ligt dit anders, sluit je op je persoonlijke naam een abonnement af met smartphone, en financier je je toestel voor 250 euro of meer, dan vindt er wel een BKR toets / registratie plaats.

 

Ga naar de zakelijke website van Hollandsnieuwe