Back to Top

Zakelijke mobiele telefoonabonnementen – voor grote bedrijven

Heb je een groot of groter bedrijf, en wil je mobiele diensten afnemen bij een provider voor al je werknemers, of voor een groot gedeelte van je personeelsbestand? Dan kunnen met name de grote providers Vodafone, KPN en T-Mobile je helpen.

Mobiele diensten Vodafone voor middelgroot en grootbedrijf

Van de grote providers maakt Vodafone op haar zakelijke website het beste een onderscheid in de bedrijfsgroottes. Er vallen drie gedeeltes onder zakelijk: 1-49 medewerkers, 50-249 medewerkers en 250 werknemers of meer. Wil je zakelijke mobiele abonnementen (Sim Only of met toestel) afnemen voor minder dan 50 mensen, dan kun je dat online doen, via de zakelijke site van Vodafone. Voor 50 personen of meer heeft de provider maatwerk oplossingen. Je doelstellingen kunnen daarbij in kaart gebracht worden en de provider kan concreet passende oplossingen aandragen op basis van die doelstellingen.

Naast mobiele diensten heeft Vodafone ook allerlei andere oplossingen voor bedrijven van groter formaat. Denk aan Cloud oplossingen, Skype for Business, en Office 365.

> Bezoek de zakelijke Vodafone website

KPN mobiele diensten voor grotere bedrijven

Ook KPN heeft allerlei soorten oplossingen voor ondernemers. Hoewel de zakelijke website geen onderscheid maakt in bedrijfsgroottes zoals Vodafone, blijkt uit de website dat KPN zich richt op mobiele telefonie, Internet, vast bellen en TV, een ook heeft de provider allerlei ICT oplossingen voor ondernemers. Verder kun je bij KPN terecht voor webhosting, en voor allerlei andere diensten zoals het maken van online back-ups.

Het zakelijke gedeelte van de KPN website is omvangrijk, maar wel erg duidelijk, zodat je erg eenvoudig kunt vinden waar je naar op zoek bent. Je kunt via de zakelijke website van KPN maximaal 1 mobiele abonnement met toestel afsluiten. Het bestellen van meerdere zakelijke Sim Only telefoonabonnementen is wel mogelijk in één order.

> Bezoek de zakelijke KPN website

T-Mobile diensten voor een groot bedrijf

T-Mobile levert naast mobiele diensten ook telecomoplossingen op maat. Hierbij moet je denken aan simkaarten voor alle medewerkers in je bedrijf, vast op mobiel (zodat je altijd bereikbaar bent op je vaste nummer, ook als je niet op de zaak bent), en diverse cloud oplossingen.

Bij T-Mobile kun je maximaal 5 telefoonabonnementen voor zakelijk gebruik bestellen in één order. Heb je (als groot bedrijf) meer dan 5 zakelijke mobiele abonnementen nodig, neem dan contact op met de helpdesk van T-Mobile.

> Bezoek de zakelijke T-Mobile website