Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Telfort – vergelijken en afsluiten

Via deze pagina vind je de goedkoopste Telfort telefoonabonnementen, bekijk nu alle abonnementen van Telfort met toestel, en kies de aanbieding die jou het beste past. Na het vergelijken kun je uiteraard meteen nog een goedkoop Telfort telefoonabonnement afsluiten.

 

Telefoonabonnementen van Telfort met telefoon (en Internet) – smartphone kiezen

Via ‘Kies een smartphone’ in deze abonnementen vergelijker kun je eenvoudig zien welke smartphones er met abonnement beschikbaar zijn. Kies eerst je telefoonmerk, en vervolgens het model van dat merk. Je krijgt dan relevante aanbiedingen van 1 en 2 jarige telefoonabonnementen te zien, precies met die soort smartphone. Je kunt kiezen uit allerlei merken, zoals de bekende merken HTC, LG, Samsung, Sony, Nokia, Huawei en Motorola. Maar er is bijvoorbeeld ook aanbod van merken als Doro, Caterpillar, Alcatel, Honor en Wiko. Zo is er eigenlijk voor elke Android smartphone liefhebber wel een geschikte telefoon te vinden die met abonnement te krijgen is.

Als één van de weinige providers biedt Telfort naast 2 jarige abonnementen ook flexibele maandabonnementen aan in combinatie met telefoon. Normaal zie je de flexibele telefoonabonnementen alleen bij Sim Only telefooncontracten. Bij deze maandabonnementen met toestel is het dan wel zo dat je je hele toestel in één keer betaalt, al bij aanvang van je telefoonabonnement. Bij een abonnement met telefoon voor 2 jaar is het wel mogelijk om de kosten te spreiden over de hele looptijd van het abonnement. Wel is het goed om op te merken dat je je toestel altijd volledig betaalt. Een smartphone is nooit gratis, ook niet als je deze met abonnement koopt. Het enige wat dan anders is, is dat je deze vaak kunt afbetalen via de toestelbundel. Bij Telfort kan dit dus in een periode van 2 jaar, bij de abonnementen met deze looptijd.

Soorten smartphone abonnementen bij Telfort

Telfort werkt met haar abonnementsvormen weer op een net iets andere manier dan andere providers. Op dit moment zijn er vier soorten abonnementen te kiezen. Deze hebben alle vier 150 belminuten, en komen met 0GB, 1GB, 5GB en 10GB aan data voor internetgebruik. Bundels van 20GB of 50GB internet biedt deze provider dus niet, ook niet tegen bijbetaling. Wel kan onbeperkt bellen worden bijgekocht. Onbeperkt SMS is bij alle soorten telefoonabonnementen inbegrepen en gratis. Via Telfort is het nog niet mogelijk om onbeperkt data bij te kopen. Wil je dit wel, kies dan voor een andere telefoonprovider.

Bekijk de actuele aanbiedingen van Telfort

Een zakelijk Telfort telefoonabonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar?

Uit de website van deze NL telefoonprovider blijkt dat zakelijk (mobiel) bellen ook mogelijk is, zowel voor ZZP als het MKB. Er is immers een apart zakelijk kopje bovenaan op de site van Telfort, waaronder je alle zakelijke diensten en producten kan vinden die er te krijgen zijn. Uiteraard zijn dat weer de abonnementen met toestel en Sim Only’s. Ook zakelijk Internet, pakketten voor Internet, TV & Bellen en VoIP behoren tot de mogelijkheden.

Zakelijke website van Telfort - bekijk alle mogelijkheden

Telfort telefoonabonnement opzeggen of overstappen

Voor het opzeggen van een Sim Only abonnement (of een smartphone abonnement) bij Telfort geldt een opzegtermijn van één maand. Je kunt je contract ook al eerder opzeggen, dan een maand voordat deze afloopt. Ook afkopen is mogelijk, dit tegen betaling van een afkoopsom. Deze bestaat uit de resterende maanden abonnementskosten tot het einde van de minimale contractperiode (met een minimum van één maand), en dan na aftrek van mogelijk genoten kortingen. Je kunt eventuele opzeggingen zowel schriftelijk doen, telefonisch als online. Kijk daarvoor het beste even op de website van Telfort.

Ga je van Telfort overstappen naar een nieuwe provider, zeg dan juist niet zelf je telefoonabonnement op, maar sluit gewoon een nieuw abonnement af bij een andere provider. Kies bij het bestelproces op de site van de aanbieder waar je het telefooncontract afsluit dan voor ‘nummerbehoud’. Dit voorkomt dat je je 06 nummer verliest, als je zelf opzegt bij je huidige provider kan dat namelijk wel gebeuren.

Je telefoonabonnement verlengen

Het woord ‘verlengen’ hoort telecomprovider Telfort natuurlijk graag. Je telefoonabonnementen eenvoudig verlengen, dat kan al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige contract. Je kunt zowel verlengen met telefoon als zonder. Ga je over naar Sim Only, en hoef je er geen nieuwe telefoon bij te hebben, dan ben je uiteraard wel goedkoper uit. Het is bij Telfort mogelijk om al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige telefooncontract te verlengen. Je zou je zo dus weer opnieuw kunnen binden voor 24 maanden aan deze provider.

Verleng nu je abonnement bij Telfort

Door te verlengen kun je vaak profiteren van voorwaarden die veel gunstiger zijn dan die van je huidige telefoonabonnement. Dit levert je geld op, of het geeft je de beschikking over meer belminuten en data voor hetzelfde geld. Aantrekkelijk om te verlengen is het dus zeker, maar toch is het goed om ook even rond te neuzen binnen het abonnementen aanbod van andere providers. Hoe gunstig een provider uitkomt qua prijs en qua overige aspecten kan van moment tot moment verschillen.

Sim Only abonnementen (zonder telefoon) bij deze provider

Een Sim Only is natuurlijk voordeliger dan een abonnement met een telefoon / smartphone erbij, en dat is in principe bij alle providers zo. Wil je weten hoe voordelig een abonnement zonder telefoon kan uitpakken? Ga dan naar de contracten vergelijker voor Sim Only’s van deze provider. Dit doe je door op de onderstaande link te klikken.

Telfort Sim Only contracten vergelijken

Telfort: netwerk, bereik en dekking…

Telfort heeft standaard 4G bij haar abonnementen. Dit betekent heel snel internetten op je smartphone. Dit kan wel 5 tot 6 keer sneller dan met 3G. Vooral video’s kijken en bufferen van video’s wordt hierdoor een stuk gemakkelijker.

Voor snel internet maakt Telfort gebruik van het KPN netwerk. Landelijk geeft KPN de beste dekking die er is (en dat dat geldt dus ook voor Telfort), en wordt een internetsnelheid geboden tot 150 Mbps. De dekking per plaats is te controleren op de 4G dekkingspagina.

Bekijk de dekkingskaart om te zien hoe de dekking in jouw regio is.

De wettelijke bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd als je hebt gekozen voor een smartphone abonnement. Dit is wettelijk zo geregeld en geeft jou als consument bescherming tegen een verkeerde aankoop. Als je binnen 14 dagen na aankoop aangeeft aan Telfort dat je af wil zien van de koop, dan kun je je product retourneren en je bestelling ongedaan maken. De provider moet hier dus aan meewerken. Let wel op dat als je buiten deze termijn bent de provider tot niets verplicht is.