Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Tele2 - Sim Only vergelijken en afsluiten

Je kunt via deze pagina de goedkoopste Tele2 Sim Only telefoonabonnementen vergelijken en desgewenst ook meteen nog het juiste Sim Only telefoonabonnement afsluiten bij Tele2. Onze vergelijker geeft je steeds de laagste prijzen en de beste deals. Pak nu je kans!

 

Soorten Sim Only Telefoonabonnementen van Tele2

Tele2 is één van de 12 Nederlandse providers waar je een Sim Only abonnement kunt krijgen. Sim Only is geschikt voor mensen die geen nieuwe telefoon nodig hebben, en voor mensen die maandelijks geld willen besparen. Een nieuw toestel kost namelijk altijd geld, en neem je wel een nieuw toestel bij je abonnement dan gaan je maandelijkse kosten (flink) omhoog. Sim Only hoeft niet duur te zijn, want al voor zo’n 9 euro per maand kun je bij deze provider klant worden! In dat geval heb je een telefoonabonnement zonder telefoontoestel te pakken waarbij je looptijd 24 maanden is, waarbij je niet over een belbundel beschikt, maar waarbij je wel 2GB aan data hebt (per maand) om te internetten.

Via de bovenstaande vergelijker kun je dus goedkope Tele2 Sim Only abonnementen vergelijken, maar welke soorten abonnementen heeft deze provider eigenlijk? Voor je Sim Only bij deze telecomprovider kun je 3 verschillende dingen op maat maken:

  • Je contractduur
  • Je belbundel
  • Je Internetbundel

Voor de contractduur kun je kiezen uit 2 jaar, 1 jaar en 1 maand. Voor een telefoonabonnement met een looptijd van 2 jaar betaal je geen toeslag, voor 1 jaar betaal je 1 euro per maand meer, en voor het flexibele maandabonnement betaal je 2 euro per maand meer dan voor het 2 jarige abonnement. Qua belbundel heb je ook 3 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, namelijk geen belminuten, onbeperkt bellen en sms’en of 100 belminuten / sms’jes. Onbeperkt bellen wordt door Tele2 al voor 5 euro per maand aangeboden, terwijl 100 belminuten voor 2 euro per maand kunnen worden geregeld. Gezien het prijsverschil met onbeperkt bellen is het haast onlogisch om niet voor onbeperkte belminuten (en onbeperkt sms’en) te kiezen.

Telefoonabonnement met Internet:

Internet is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken bij een telefoon, en ook bij een Sim Only telefoonabonnement kun je gewoon internet krijgen. Tele2 heeft qua databundels meer keuze dan qua belbundels. Je kunt kiezen uit 2GB, 5GB, 10GB, 20GB en Unlimited (onbeperkt internet dus). Opvallend is dat de provider geen mogelijkheid biedt om geen internet bij je abonnement af te sluiten, zoals sommige andere providers wel doen.

Goedkoopste Sim Only’s van alle providers vergelijken

Zakelijk telefoonabonnement bij Tele2 afsluiten

Ongeacht of je een klein of groot bedrijf hebt, Tele 2 kan je prima helpen als je zakelijk op zoek bent naar één of meerdere telefoonabonnementen. Je kunt kiezen uit zakelijke smartphone abonnementen, zakelijke Sim Only abonnementen, en data only abonnementen voor zakelijk gebruik.

Zakelijke telefoonabonnementen (zonder telefoon) van Tele2 zijn af te sluiten voor een periode van 1 jaar, 2 jaar of 1 maand (in het geval je kiest voor een abonnement zonder toestel). Het laatst genoemde abonnement is natuurlijk wel de meest flexibele abonnementsvorm. Weet je echter nu al dat je niet zo snel wil overstappen, dan kun je beter nu al kiezen voor een zakelijke contractuele periode van 1 of 2 jaar, dan bespaar je namelijk op je abonnementskosten, omdat abonnementen voor een langere periode nou eenmaal iets goedkoper zijn.

Naar zakelijke website Tele2 – bekijk alle aanbiedingen

Sim Only abonnement opzeggen / overstappen

Heb je op dit moment een Sim Only, en wil je opzeggen bij Tele2? De helpdesk van deze provider kan je hiermee van dienst zijn. Als je overstapt naar een andere provider, verdient het de voorkeur om je nieuwe provider de opzegging te laten regelen bij je huidige provider. Je hoeft alleen maar een abonnement af te sluiten bij een nieuwe / andere provider dan Tele2, en je aan te geven dat je je nummer wil behouden (nummerbehoud noemt men dat). Je hoeft dan zelf niets op te zeggen.

Toestelabonnement of Sim Only verlengen bij Tele2?

Juist niet overstappen maar verlengen bij Tele2 (consumenten):

Bij alle Tele 2 abonnementen kun je vanaf 4 maanden voor het einde van de looptijd verlengen. Je ziet vanaf 4 maanden voor de einddatum van je contract in ‘Mijn Tele2’ dat je kunt kiezen voor verlenging. Een Sim Only abonnement? Deze kun je verlengen naar een abonnement met telefoon wanneer je minimaal 4 maanden klant bent bij deze provider, en als je tenminste 2 facturen betaald hebt, zonder dat er is sprake is geweest van stornering. Verlengen is vaak aantrekkelijk, omdat de voorwaarden over het algemeen alleen maar gunstiger worden. Het is dan vaak mogelijk om meer belminuten en/of meer data te krijgen voor hetzelfde (of zelfs voor minder) geld! Als je wil opzeggen bij Tele2 kun je dus beter eerst kijken welke deals er zijn voor verlenging, ook de klantenservice van deze telecomprovider kan je hiermee uitstekend van dienst zijn. Bel in dat geval naar het verlengnummer: 0800-2180. Een vriendelijke meneer of mevrouw zal je dan uitleggen welke opties je hebt om te verlengen (met of zonder telefoon).

Abonnement verlengen bij Tele2 (zakelijk):

Zakelijke abonnees kunnen uiteraard ook verlengen bij deze telecomprovider. Informeer even naar de voorwaarden of bekijk de aparte zakelijke Tele2 website. Zakelijk zijn er ook een aantal opties die worden geboden die consumenten niet kunnen krijgen, zoals ‘Vast op Mobiel’, waarmee je op je mobiel altijd bereikbaar bent op je vaste nummer.

Bekijk de zakelijke website van Tele2

Liever een smartphoneabonnement met telefoon?

Tele2 heeft ook heel goede aanbiedingen voor abonnementen mét telefoon, en is geen Sim Only provider zoals bijvoorbeeld Lebara of Simyo.

Klik op één van de onderstaande links om gewone telefoonabonnementen (met smartphone telefoon) te vergelijken van Tele2, of juist van alle providers bij elkaar.

Tele 2 telefoonabonnementen met telefoon vergelijken

Telefoonabonnementen met telefoon vergelijken van alle providers

Handige informatie over deze telecomprovider

Het Zweedse Tele2 is eind 2017 een fusie aangegaan met T-Mobile. Deze is echter nog niet afgerond, pas later in 2018 zal de fusie helemaal zijn doorgevoerd. Het uiteindelijke resultaat is dat het T-Mobile concern een betere concurrentiepositie krijgt ten opzichte van onder andere KPN. Hierdoor kunnen zowel T-Mobile als Tele2 scherpe prijzen blijven hanteren en lopen deze niet te veel uit de passen met de prijzen die andere aanbieders hanteren.

Tele2 is de vierde speler in de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In het eerste kwartaal van 2018 had deze telecomprovider ongeveer 1,25 miljoen Nederlandse klanten, en het bedrijf wist in dat kwartaal zelfs nog een kleine groei aan klanten te maken.

Deze provider is niet alleen sterk op het gebied van mobiele telefonie, maar je kunt hier ook terecht voor je TV-pakketten, waaronder de TV, met internet en bellen, en TV met alleen internet of met alleen bellen.