Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Tele2 – vergelijken en afsluiten

Via deze pagina vind je de goedkoopste Tele2 telefoonabonnementen, bekijk nu alle smartphones met abonnement van Tele2, en kies de aanbieding die jou het beste past. Na het vergelijken voor een telefoonabonnement van Tele2 kun je ook meteen een toestelabonnement afsluiten bij deze provider.

 

Telefoonabonnementen Tele2 met telefoon (en Internet) – welke smartphone kies je?

Tele2 biedt praktische alle soorten smartphones aan in combinatie met een telefoonabonnement. Denk hierbij aan telefoons van de merken Huawei, Apple, Sony, HTC, Samsung, LG, Nokia, Wileyfox en Motorola. Aangezien deze merken en smartphone modellen verschillende prijzen hebben, leidt dit ook tot verschillende bedragen voor het maandelijkse abonnementsbedrag dat je betaalt. De vergelijker hierboven op deze pagina toont standaard de meeste populaire abonnementen i.c.m. een toestel. Weet je al welk toestel je wil hebben, selecteer dan eerst je merk en kies vervolgens dat toestel. Dit doe je via de optie ‘Kies een smartphone’.

Een telefoontoestel is nooit gratis (ook bij Tele2 niet), je betaalt deze terug via je maandelijkse abonnementsbedrag. Ook wordt een telefoon niet goedkoper via een abonnement, wat onterecht nog weleens gedacht wordt. Wel kan een telefoonabonnement een gemakkelijke manier zijn om een vaak toch kostbare smartphone te kunnen aanschaffen, omdat je in dat geval de aanschafkosten niet (geheel) vooraf hoeft te nemen.

De abonnementsvormen bij deze provider hebben looptijden van 1 jaar, 2 jaar en 1 maand (alleen bij Sim Only).

Telefoonabonnement met Internet:

Internet gaat tegenwoordig gepaard met het gebruik van mobiele telefoons. Er zijn bij Tele2 op dit moment (augustus 2018) databundels met 2GB, 5GB, 10GB, 20GB en onbeperkt Internet te krijgen. Een light user kan mogelijk met 2GB aan data wel uit, wil je lekker ongeremd video’s kijken op je mobiel dan zou een bundel van 5 of 10GB wellicht beter passen, en wil je helemaal geen zorgen hebben gaan dan voor een ‘onbeperkt’ databundel.

Kijk hier voor meer informatie over telefoonabonnementen met Internet.

Tele2 telefoonabonnement opzeggen / overstappen / verlengen

Wil je je huidige telefoonabonnement bij Tele2 opzeggen dan kan dat vrij eenvoudig. Je belt gewoon even op naar het nummer van de klantenservice (020-754 4465) om je opzegging te regelen. Echter is het beter om de opzegging van je huidige contract te laten regelen door je nieuwe provider, indien je verdergaat met een telefoonabonnement bij een andere provider (dit wordt ook wel overstappen genoemd). Je kunt dan voorkomen dat je huidige 06 nummer verloren gaat (nummerbehoud).

Als je je telefoonabonnement wil verlengen bij Tele2, en je contract loopt binnen 4 maanden af, dan kun je je verlenging in orde maken via Mijn Tele2. In de praktijk betekent dit meestal dat je een veel betere deal kunt krijgen tegen een scherpere prijs. Verlengen, nog voordat je contract afloopt, kan dus heel aantrekkelijk zijn.

Van een andere provider overstappen naar Tele2

Ook dat is natuurlijk mogelijk, en dit ziet Tele2 natuurlijk het liefste. Hiervoor hoef je alleen maar het juist abonnement uit te zoeken via de bovenstaande vergelijker voor telefoonabonnementen. Maak je abonnement vervolgens op maat, en doorloop het bestelproces op de website van de aanbieder waar je het abonnement wil gaan afsluiten. Bij het bestellen van je nieuwe abonnement kun je aangeven dat je je huidige telefoon nummer wil behouden. Dit maakt het mogelijk dat je nieuwe telefoonabonnement bij Tele2 gewoon verder gaat onder het 06 nummer dat je al hebt (en al bekend is bij iedereen).

Handige informatie over deze telecomprovider

Het Zweedse Tele2 is eind 2017 een fusie aangegaan met T-Mobile. Deze is echter nog niet afgerond, pas later in 2018 zal de fusie helemaal zijn doorgevoerd. Het uiteindelijke resultaat is dat het T-Mobile concern een betere concurrentiepositie krijgt ten opzichte van onder andere KPN. Hierdoor kunnen zowel T-Mobile als Tele2 scherpe prijzen blijven hanteren en lopen deze niet te veel uit de passen met de prijzen die andere aanbieders hanteren.

Tele2 is de vierde speler in de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In het eerste kwartaal van 2018 had deze telecomprovider ongeveer 1,25 miljoen Nederlandse klanten, en het bedrijf wist in dat kwartaal zelfs nog een kleine groei aan klanten te maken.

Deze provider is niet alleen sterk op het gebied van mobiele telefonie, maar je kunt hier ook terecht voor je TV-pakketten, waaronder de TV, met internet en bellen, en TV met alleen internet of met alleen bellen.

Sim Only abonnement bij deze provider?

Tele2 heeft ook aantrekkelijke en scherp geprijsde deals voor abonnementen zonder telefoon (sim only abonnementen). Via de links hieronder kun je de Sim Only’s van deze provider vergelijken of de Sim Only’s van alle providers in zijn totaliteit.

Sim Only abonnementen Tele2 vergelijken

Sim Only abonnementen van alle providers vergelijken

Netwerk, bereik en dekking van en bij Tele2

Tele2 beschikt over een nieuw en snel 4G-only netwerk. Over dit netwerk kun je veiliger internetten dan over wifi en ook nog eens veel sneller bellen. Dit betekent kortweg dat je een beter bereik hebt! Op de plekken waar er nog geen 4G dekking is krijg je automatisch 3G, of anders 2G. Echter wordt 4G wel de standaard, en gaat 4G straks al naar 4,5-5G.

Het is niet duidelijk of Tele2 uiteindelijk (deels) de zendmasten van T-Mobile gaat gebruiken, als de fusie tussen beiden (later) in 2018 rond is.

Bedenktijd van 14 dagen na het afsluiten van je telefoonabonnement

Voor elke bestelling voor een telefoonabonnement (met of zonder toestel) heb je een bedenktijd van 14 dagen. Tele2 biedt de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen te retourneren binnen deze termijn. Deze bedenktijd is overigens wettelijk geregeld, en ook andere providers moeten je dit bieden bij je aankoop.

Een zakelijk Tele2 smartphoneabonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar

Niet alleen als consument kun je terecht bij Tele2, ook zakelijk kan deze provider je prima helpen als klant!. Dit kan zowel met een klein bedrijf, een middelgroot bedrijf als met een groot bedrijf. Er zijn Tele2 telefoonabonnementen (met telefoon) te krijgen met een looptijd van 1 en 2 jaar.

De vergelijker hierboven toont in principe de goedkoopste telefoonaanbiedingen voor consumenten. Ben je een zakelijke gebruiker dan kun je hierboven in de vergelijker door klikken naar de website van Tele2, maar beter is het om de website van Tele2 zelf te bezoeken.

Bekijk zakelijke smartphone abonnementen Tele2

Een zakelijk Tele2 Sim Only abonnement afsluiten voor 1 maand, 1 jaar of 2 jaar

Tele2 profileert zich ook sterk in de zakelijke Sim Only markt. De goedkoopste zakelijke Sim Only deal kun je al shoppen voor zo’n 7 euro per maand, uitgaande van een telefoonabonnement met een looptijd van 24 maanden, in combinatie met beperkt bellen en beperkt internetgebruik.

Bekijk zakelijke Sim Only aanbiedingen van Tele2