Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen T-Mobile - Sim Only vergelijken en afsluiten

Op zoek naar een Sim Only abonnement, zonder toestel? Kijk dan hieronder eens, je kunt via deze pagina namelijk de goedkoopste T-Mobile Sim Only telefoonabonnementen vergelijken en desgewenst ook meteen nog het juiste abonnement afsluiten bij deze provider.

Noot: T-Mobile en Tele2 zijn in september 2023 verdergegaan onder de nieuwe naam Odido. Om die reden zie je hieronder het aanbod van Odido.

 

Sim Only Telefoonabonnementen van T-Mobile

Je hoeft nu niet meer naar de T-Mobile winkel in de plaats waar je (bij in de buurt) woont, want het was nog nooit zo gemakkelijk als vandaag om een Sim Only abonnement bij deze provider te vergelijken, en deze vervolgens af te sluiten.

Het goedkoopste abonnement zonder telefoon van T-Mobile kun je al aanschaffen vanaf zo’n 7 euro per maand (peildatum 02 augustus 2018). Daarbij heb je dan alleen weinig of geen belminuten en weinig of geen Internet / MB’s. Op hetzelfde moment was het duurste Sim Only abonnement bij telecomprovider T-Mobile 35 euro per maand, waarmee je onbeperkt kunnen bellen en internetten.

Een Sim Only abonnement is een slimme manier om geld te besparen als je een telefoonabonnement wil afsluiten. Door juist geen toestel te kopen ben je maandelijks (veel) goedkoper uit. Een telefoon word anders namelijk via de toestelbundel maandelijks (via je factuur) in rekening gebracht bij je, tenzij je je toestel direct volledig betaalt, dan is het een ander verhaal natuurlijk. Sim Only wordt ook steeds populairder als abonnementsvorm, omdat veel mensen geen zin hebben om alweer een nieuw (en prijzig) toestel te moeten kopen, zeker als hun oude telefoon nog gewoon goed werk, en prima mee kan. Om die reden is het interessant om hierboven de goedkoopste Sim Only telefoonabonnementen van T-Mobile te vergelijken. Bovendien hebben deze Sim Only’s concurrerende prijstellingen ten opzichte van Sim Only’s van andere providers.

Goedkoopste Sim Only’s van alle providers vergelijken

Telefoonabonnement met Internet:

Internet is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken bij een telefoon, en zowel bij een toestel met abonnement als zonder kun je er Internet bij krijgen. T-Mobile heeft dezelfde databundels beschikbaar binnen het ‘Go Sim Only’ assortiment. Je kunt kiezen uit vier smaken: 1GB, 5GB, 10GB data en onbeperkt Internet.

Zakelijk Sim Only abonnement bij T-Mobile afsluiten (1, jaar, 2 jaar, of 1 maand)

Ook zakelijk ziet T-Mobile jou graag klant worden, en ben je meer dan welkom. Via de vergelijker (hierboven op deze pagina) kun je alle Sim Only telefoonabonnementen na vergelijken ook (direct) zakelijk afsluiten, via de website van T-Mobile. Bij het bestelproces hoef je dan alleen maar aan te geven dat je een zakelijke klant bent, en geen consument. Daarna wijst alles voor zich.

Zakelijke telefoonabonnementen (zonder telefoon) van T-Mobile zijn af te sluiten voor een periode van 1 jaar, 2 jaar of 1 maand. Het laatst genoemde abonnement is de meest flexibele abonnementsvorm.

Naar zakelijke website T-Mobile

Sim Only abonnement opzeggen / overstappen

Wil je je telefoonabonnement (Sim Only) bij T-Mobile opzeggen dan kan dat vrij eenvoudig. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk van deze provider (telefoonnummer: 0800-8104), maar nog beter is het als je dit door je nieuwe provider laat regelen, in het geval je verder gaat met een abonnement bij een andere provider. Je hoeft tegenwoordig namelijk niet zelf op te zeggen bij je huidige / oude provider als je bij een nieuwe telecomprovider een (nieuwe) abonnement afsluit.

Het beste wat je kunt doen is gewoon een nieuw abonnement afsluiten bij een provider (na vergelijken). Als dit een andere provider is dan je huidige, dan regelt je nieuwe provider met de oude provider dat je contract wordt opgezegd. Hartstikke eenvoudig dus!

Toestelabonnement of Sim Only verlengen bij T-Mobile

Juist niet overstappen maar verlengen bij T-Mobile (consumenten):

Loopt je contract binnen 4 maanden af bij T-Mobile? Dan kijk je ook het beste even op de consumentenwebsite van deze provider, daar vind je de beste aanbiedingen van dit moment. Vaak zijn er aantrekkelijke kortingsacties, die het aantrekkelijk maken om door te gaan bij deze provider, en niet over te stappen.

Abonnement verlengen bij T-Mobile (zakelijk):

Zakelijke abonnees kunnen opzeggen vanaf één maand voordat het contract ten einde loopt. Oriënteer je echter op het nieuwe aanbod van deze provider, waarbij vaak betere condities gelden dan bij je huidige / oude abonnement, dus bijvoorbeeld meer MB’s, en meer belminuten tegen dezelfde of een lagere prijs.

Bekijk de zakelijke website van T-Mobile voor de huidige abonnementen en aantrekkelijke deals om te verlengen.

Liever een T-Mobile abonnement met telefoon?

T-Mobile heeft ook heel goede aanbiedingen voor abonnementen mét telefoon, en is geen Sim Only provider zoals bijvoorbeeld Robin Mobile en Lebara. Telefooncontracten met toestel worden ook wel ‘toestelabonnementen’ genoemd, hoewel veel mensen dat niet weten.

Via de links hieronder kun je de gewone telefoonabonnementen van deze provider vergelijken of een vergelijking starten voor abonnementen met toestel van alle providers.

Telefoonabonnementen met telefoon van T-Mobile vergelijken

Telefoonabonnementen met telefoon vergelijken van alle providers

Handige informatie over deze telecomprovider

‘T-Mobile Netherlands’ behoort tot de ‘Deutsche Telekom’, één van de grootste bedrijven in de wereld voor mobiele telefonie. T-Mobile is in Nederland een gedoodverfde concurrent van KPN en Vodafone, twee andere telecomgiganten.

Wat veel mensen niet weten is dat Orange (Nederland) (actief vanaf 2003) in 2007 is overgenomen voor T-Mobile. Eerder was Orange actief onder de naam Dutchtone. T-Mobile kon op deze manier flink uitbreiden in Nederland en heeft sinds die tijd niet bepaald stilgezeten.

In Nederland voert T-Mobile twee labels te weten T-Mobile en BEN. De laatste is daarbij de ‘prijsvechter’ die mikt op consumenten die overstappen vanwege de iets of nog lagere prijs bij deze provider. Eind 2017 werd bekend dat T-Mobile met Tele2 zal gaan fuseren. Dit lijkt een slimme zet van T-Mobile om zo weerstand te kunnen bieden aan de krachten van KPN en Vodafone. Over het algemeen kan gesteld worden dat T-Mobile een goedkopere provider is dan Vodafone en KPN. Echter hangt het altijd van de deal af, het specifieke abonnement waar je naar op zoek bent en eventuele kortingsacties van providers, waar je het goedkoopste / meest voordelige telefoonabonnement met telefoon kunt afsluiten. Via de vergelijker hierboven kun je desgewenst KPN, Vodafone en T-Mobile met elkaar vergelijken door alleen die provider te selecteren bij de filter voor providers.

Eind 2017 had T-Mobile ongeveer 3,25 miljoen mobiele abonnees (exclusief prepaid klanten), en realiseerde het bedrijf in Nederland een groei van bijna 10% voor wat betreft het aantal abonnees, in vergelijking met het jaar daarvoor. Te verwachten valt dat de groei van T-Mobile in 2019, 2020 en 2021 nog zal aanhouden.