Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen T-Mobile – vergelijken en afsluiten

Vergelijk hieronder de goedkoopste telefoonabonnementen van provider T-Mobile, en bekijk alle smartphone aanbiedingen die er op dit moment zijn. Na het vergelijken voor een T-Mobile telefoonabonnement kun je desgewenst meteen een abonnement afsluiten bij deze provider.

 

Telefoonabonnementen T-Mobile met telefoon (en Internet) – welke smartphone kies je?

In principe kun je de meeste nieuwe smartphones van de meeste telefoonmerken wel krijgen bij T-Mobile, in combinatie met een telefoonabonnement. Denk hierbij aan telefoons van de merken Huawei, Apple, Samsung, LG, Nokia, Sony, HTC en Motorola. Aangezien deze merken en smartphone modellen allemaal zo hun prijs hebben, leidt dit ook tot verschillende maandbedragen voor de toestelbundel. Een telefoon is nooit gratis, je betaalt deze terug via je maandelijkse abonnementsbedrag. Een toestel is overigens ook niet goedkoper via een abonnement. Wel kan een telefoonabonnement een gemakkelijke manier zijn om een kostbaar toestel te financieren, en een gewenst toestel toch te kunnen aanschaffen. De toestelbundel wordt doorgaans apart op de factuur vermeldt.

Telefoonabonnement met Internet:

Internet is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken bij een telefoon. Er zijn bij deze provider op dit moment (augustus 2018) databundels met 1GB, 5GB, 10GB en onbeperkt Internet te krijgen, binnen het ‘Go met toestel’ assortiment.

Kijk hier voor meer informatie op onze website over telefoonabonnementen met Internet.

Een zakelijk T-Mobile abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar

Niet alleen als consument kun je terecht bij T-Mobile, ook zakelijk ben je meer dan welkom bij deze provider. Heb je een eenmansbedrijf, of een andere bedrijfsvorm met misschien wel meerdere medewerkers, dan loont het de moeite om de goedkoopste abonnementen van T-Mobile te bekijken. In principe geldt ook dat het te behalen voordeel groter wordt als je meer abonnementen af wilt sluiten.

Via de vergelijker kun je de goedkoopste T-Mobile abonnementen met telefoon na vergelijken ook zakelijk afsluiten (op de website van T-Mobile); je geeft in het bestelproces dan simpelweg aan ‘zakelijk’. Uiteraard kun je ook direct de zakelijke website van deze provider bezoeken, en zelf abonnementen vergelijken (met telefoon toestel) op de website van T-Mobile.

Zakelijke telefoonabonnementen van T-Mobile zijn af te sluiten voor een periode van 1 jaar, 2 jaar of 1 maand (in het geval van Sim Only).

Naar zakelijke website T-Mobile

T-Mobile telefoonabonnement opzeggen / overstappen

Wil je telefoonabonnement bij T-Mobile opzeggen dan kan dat vrij eenvoudig. Je belt naar het nummer 0800-8104, of kijkt op de website van T-Mobile. Als je wilt verlengen bij T-Mobile, en je contract loopt binnen 4 maanden af, dan kijk je ook het beste even op de website van T-Mobile voor de beste aanbiedingen van dit moment. Zakelijke abonnees kunnen opzeggen vanaf één maand voor het aflopen van hun contract. Ook hier geldt weer, vaak zijn er aantrekkelijk deals voor (nieuwe) abonnementen met betere condities. Het beste kijk je als zakelijke abonnee dus even op de zakelijke website van T-Mobile.

Let op: nog beter is het volgende als je wil overstappen naar een nieuwe provider:

Als je wil opzeggen bij je huidige provider, dan betekent dit in de praktijk eigenlijk altijd dat je verder wil bij een nieuwe / andere provider. Je hoeft in principe niet zelf op te zeggen bij je huidige / oude provider als je bij een nieuwe telecomprovider een abonnement afsluit. Het beste kun je gewoon een abonnement afsluiten bij een nieuwe provider (na vergelijken). Je nieuwe provider regelt dan dat het abonnement bij je oude provider wordt opgezegd. Dit is veruit de meest eenvoudige manier om je oude contract op te zeggen!

Handige informatie over deze telecomprovider

'T-Mobile Netherlands' behoort tot de 'Deutsche Telekom', één van de grootste bedrijven in de wereld voor mobiele telefonie. T-Mobile is in Nederland een gedoodverfde concurrent van KPN en Vodafone, twee andere telecomgiganten.

Wat veel mensen niet weten is dat Orange (Nederland) (actief vanaf 2003) in 2007 is overgenomen voor T-Mobile. Eerder was Orange actief onder de naam Dutchtone. T-Mobile kon op deze manier flink uitbreiden in Nederland en heeft sinds die tijd niet bepaald stilgezeten.

In Nederland voert T-Mobile twee labels te weten T-Mobile en BEN. De laatste is daarbij de ‘prijsvechter’ die mikt op consumenten die overstappen vanwege de iets of nog lagere prijs bij deze provider. Eind 2017 werd bekend dat T-Mobile met Tele2 zal gaan fuseren. Dit lijkt een slimme zet van T-Mobile om zo weerstand te kunnen bieden aan de krachten van KPN en Vodafone. Over het algemeen kan gesteld worden dat T-Mobile een goedkopere provider is dan Vodafone en KPN. Echter hangt het altijd van de deal af, het specifieke abonnement waar je naar op zoek bent en eventuele kortingsacties van providers, waar je het goedkoopste / meest voordelige telefoonabonnement met telefoon kunt afsluiten. Via de vergelijker hierboven kun je desgewenst KPN, Vodafone en T-Mobile met elkaar vergelijken door alleen die provider te selecteren bij de filter voor providers.

Eind 2017 had T-Mobile ongeveer 3,25 miljoen mobiele abonnees (exclusief prepaid klanten), en realiseerde het bedrijf in Nederland een groei van bijna 10% voor wat betreft het aantal abonnees, in vergelijking met het jaar daarvoor. Te verwachten valt dat de groei van T-Mobile in 2019, 2020 en 2021 nog zal aanhouden.

Liever een Sim Only abonnement bij deze provider?

T-Mobile heeft ook uitstekende deals voor abonnementen zonder telefoon. Dit zijn de zgn. Sim Only abonnementen. Via de links hieronder kun je de Sim Only’s van deze provider vergelijken of de Sim Only’s van alle providers.

Sim Only abonnementen T-Mobile vergelijken

Sim Only abonnementen van alle providers vergelijken

Netwerk, bereik en dekking van en bij T-Mobile

Een argument om te kiezen voor T-Mobile is zonder meer het netwerk en de goede dekking in Nederland. Voor het 3e jaar op rij is T-Mobile door P3 Group uitgeroepen tot het best mobiele netwerk van Nederland. Ook won T-Mobile in 2017 nog de prijs voor het snelste mobiele netwerk in een Speedtest van Ookla, een onafhankelijke partij die hierop test.

Uiteraard moet hierbij wel een kritische kanttekening worden gemaakt. Deze tests zien namelijk op gemiddelden, het is niet uitgesloten dat op sommige plekken in Nederland de dekking juist minder goed is dan via het KPN of Vodafone netwerk. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de snelheid van het mobiele netwerk.

De bedenktijd na het afsluiten van je telefoonabonnement

Voor elke bestelling heb je een bedenktijd van 14 dagen, ongeacht of je online of telefonisch hebt besteld. Binnen deze tijd kun je je bestelling nog annuleren, daarna is dat niet meer. Deze bedenktijd vloeit voort uit het consumentenrecht, en biedt consumenten bescherming bij het doen van hun aankopen. Deze wettelijke bedenktijd geldt bij T-Mobile, maar ook bij andere telecomproviders.