Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Robin Mobile - Sim Only vergelijken en afsluiten

De goedkoopste Robin Mobile Sim Only telefoonabonnementen vergelijken of afsluiten kan via onderstaande vergelijker, met een presentatie van de beste aanbiedingen en de laagste prijzen voor een goedkoop Sim Only telefoonabonnement bij Robin Mobile, een provider die zich volledig richt op abonnementen zonder toestel.

 

Sim Only Telefoonabonnementen van Robin Mobile

Naar de winkel gaan voor een Robin Mobile abonnement is niet nodig, je kunt eenvoudig online klant worden bij deze provider, via onze abonnementen vergelijker hierboven.

Regel in 4 stappen je abonnement bij deze provider:

  1. Vergelijk de bovenstaande abonnementen (5 soorten zijn er, zie hieronder voor meer informatie)
  2. Klik het juiste abonnement aan in de vergelijker
  3. Bekijk je abonnement op de website van Robin Mobile
  4. Sluit het abonnement direct af, door je gegevens in te vullen en het bestelproces te voltooien.

Hierna wordt je telefooncontract heel snel in orde gemaakt voor je. Hebben we al gezegd dat je profiteert van gratis nummerbehoud en gratis buitenlandvoordeel…?

Soort abonnementen die Robin Mobile heeft

Robin Mobile is een zéér overzichtelijke provider. Het is namelijk zo dat het aanbod voor consumenten bestaat uit slechts 5 soorten abonnementen die je kunt kiezen voor je telefoon. Alle telefooncontracten komen met onbeperkt bellen en sms’jes verzenden; heel kenmerkend want anno 2018 bieden de meeste providers nog steeds abonnementen aan waarbij je kunt kiezen uit bijvoorbeeld 100 of 300 belminuten en onbeperkt bellen. Bij Robin is het dus altijd onbeperkt. Ook zijn alle vijf de soorten telefoonabonnementen maandelijks opzegbaar. Je bent hier dus altijd flexibel en je kunt zo overstappen naar een andere aanbieder als je in de toekomst onverhoopt niet meer tevreden bent over de dienstverlening, of als je gewoon een betere deal kunt krijgen bij een andere aanbieder.

Telefoonabonnementen Robin Mobile met onbeperkt Internet:

Nog meer goed nieuws! Alle abonnementsvormen bij Robin Mobile komen – naast met onbeperkt bellen en sms’jes verzenden - ook met onbeperkt internet. Je kunt dus zoveel MB’s per maand gebruiken als je wil... Let er wel op dat er een ‘fair use policy’ geldt, maar je moet het wel heel bont maken wil in de gevarenzone komen wat betreft je dataverbruik. Dit heeft eigenlijk vrijwel niemand.

Deze Sim Only provider maakt het onderscheid echter in de snelheid voor het gebruiken van Internet via je smartphone. In de zomer van 2018 kwamen de 5 soorten abonnementen respectievelijk met 1, 5, 10, 15 en 25 Mbps downloadsnelheid en met een uploadsnelheid van 0,4, 1, 2 en 10 Mbps, afhankelijk dus van het gekozen abonnement. De abonnementen komen wel bijna allemaal het 4G Internet, op het goedkoopste Robin Mobile telefoonabonnement na, wat nog met 3G komt. Te verwachten valt dat Robin Mobile de upload en downloadsnelheiden in de toekomst zal ophogen, naar mate de marktontwikkelingen voortschrijden.

Tot slot moet nog gezegd worden dat de website van Robin Mobile uitermate overzichtelijk is en deze provider gebruik maakt van het betrouwbare KPN netwerk, dat bekend staat om de goede landelijke dekking (zodat je overal bereikbaar bent).

Twijfel je nog tussen een goedkoop Robin Mobile Sim Only telefoonabonnement en een Sim Only van een andere telecomprovider, bekijk en vergelijk dan alle Sim Only’s via de onderstaande link:

Goedkoopste Sim Only’s van alle providers vergelijken

Zakelijk Sim Only abonnement bij Robin Mobile afsluiten

Robin Mobile zet ook in op de zakelijke markt, hoe kan het ook anders... Deze markt is aantrekkelijk omdat zakelijke klanten vaak veel grotere budgetten hebben, en zij vaak ook voor vele medewerkers tegelijk abonnementen afsluiten. De Sim Only provider heeft daarom 3 zakelijke telefoonabonnementen ontwikkeld en op de markt gebracht. Ook hierbij gaat het om maandabonnementen (vrij opzegbaar), met onbeperkt bellen, sms’jes verzenden en onbeperkt Internet / databundels zonder restricties op het verbruik.

Klik in de bovenstaande vergelijker door naar de website van Robin Mobile, en klik dan op het kopje zakelijk. Nog makkelijker is het om de onderstaande link te gebruiken, je ziet dan meteen de 3 zakelijke abonnementen van Robin, en kunt gelijk een vergelijking maken.

Naar zakelijke Robin Mobile website

Sim Only abonnement opzeggen / overstappen

Wil je je telefoonabonnement (Sim Only) bij Robin Mobile opzeggen dan kan dat vrij eenvoudig. Bezoek daarvoor even de website van deze telecomprovider. Echter is het af te raden om je abonnement op te zeggen bij een provider in het geval je overstapt naar een nieuwe / andere provider dan Robin Mobile, en je je nummer wilt behouden. Je kunt dan beter gewoon een nieuw telefoonabonnement afsluiten bij een andere provider. Deze nieuwe provider zegt dan je oude contract op, en zorgt er ook voor dat je nummer behouden blijft. Omgekeerd geldt ook, als je naar Robin wil overstappen kun je beter gewoon een abonnement sluiten bij deze provider en aangeven dat je je nummer wil behouden. In het ergste geval kan anders je nummer verloren gaan, waar je natuurlijk niet op zit te wachten…

Sim Only verlengen bij Robin Mobile

Juist niet overstappen maar verlengen bij Robin Mobile (consumenten en zakelijk):

Aangezien Robin Mobile in tegenstelling tot andere providers alleen maandabonnementen aanbiedt is verlengen eigenlijk niet aan de orde. Als je als consument of als zakelijke gebruiker wil verlengen dan zeg je gewoon niet op… Hoe eenvoudig is dat?

Loopt je contract binnen 4 maanden af? Stap dan nu alvast over…

Als je telefooncontract binnen 4 maanden afloopt bij een andere provider, dan kun je nu alvast regelen dat je gaat overstappen naar Robin Mobile. Je profiteert daarbij van verschillende voordelen. Je hebt geen aansluitkosten, gratis nummerbehoud, zij regelen het overstappen en opzeggen bij je ouder provider, en een eenvoudig verloop van de overgang naar Robin.

Liever een Robin Mobile abonnement met telefoon?

Provider Robin Mobile biedt helaas geen telefoonabonnementen met smartphone telefoon aan, omdat het een zogenaamde Sim Only provider is. Mocht je toch op zoek zijn naar een abonnement i.c.m. een toestel, dan zal je je moeten wenden tot de providers die zich naast op Sim Only’s ook richten op toestelabonnementen. Dit zijn de gevestigde providers: KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile, Telfort, BEN en Hollandsnieuwe.

Telefoonabonnementen met telefoontoestel vergelijken

Handige informatie over Robin Mobile

Robin Mobile is een zogenaamde Sim Only provider, die actief is via het landelijke dekkende, betrouwbare netwerk van KPN. Dit wil dus zeggen dat Robin Mobile zelf geen gsm masten heeft, maar gebruik maakt van de zendmasten van KPN. Hierdoor kan deze provider goedkoper opereren, hoewel er natuurlijk wel een soort van fee door KPN in rekening wordt gebracht hiervoor.

Opmerkelijk aan Robin Mobile is vooral dat het accent binnen de abonnementen wordt gelegd op de internetsnelheid, en niet op de grootte van de bel- en databundel. Andere providers leggen namelijk wel het accent daarop, terwijl Robin Mobile sms, bellen en internet alleen onbeperkt aanbiedt, en dan zowel voor gewone consumenten als voor zakelijke gebruikers. Juist door dezelfde simpele opzet voor wat betreft de soorten abonnementen kan Robin Mobile waarschijnlijk goedkoper werken dan andere, concurrerende providers. Ook heeft Robin Mobile geen eigen winkels, en zijn de abonnementen (offline) alleen bij de Primera te krijgen. Een simpele, onderhoudsarme website zorgt ervoor dat Robin ook in de toekomst scherpe prijzen kan blijven bieden voor consumenten die op zoek zijn naar een goedkoop Sim Only abonnement.