Back to Top

Informatie over ons

Goedkoopste-telefoonabonnementen.nl is een website die speciaal is opgezet voor het vergelijken van allerlei soorten abonnementen voor je telefoon. Dit zijn zowel vergelijkingen voor Sim Only abonnementen als voor contracten inclusief toestel. Daarbij worden uiteraard alle providers onder de loep genomen. Denk hierbij aan KPN, T-Mobile, Vodafone, Telfort, Tele2, Youfone, Simyo en Simpel.

In principe is het complete aanbod van alle providers opgenomen in onze vergelijkers, zodat je ruim kunt kiezen uit verschillende smartphones (i.c.m. een abonnement), dus bijvoorbeeld iPhones, Samsung, LG, HTC, Sony en Huawei smartphones. Ook voor de Sim Only’s is de keuze ruim.

Via de vergelijker kun je van alles zelf instellen, zoals het aantal belminuten (niet, een bepaald aantal of onbeperkt), de hoeveelheid data die je nodig hebt (niet, X MB of onbeperkt) en het bedrag dat je bij aanvang van je abonnement wil betalen voor je toestel.

Zoals je misschien al hebt gezien beperkt deze website zich niet tot het maken van vergelijkingen voor abonnementen voor je telefoontoestel; we bieden namelijk ook nieuws over telefoonabonnementen zodat je weet wat je moet weten over telefoonabonnementen en alles wat daar mee te maken heeft.

Goedkoopste-telefoonabonnementen.nl is een initiatief van All Automation, een techbedrijf in Aalsmeer dat zich deels bezighoudt met het ontwikkelen en uitgeven van verschillende soorten websites. Wil je in contact komen met ons, stuur ons dan een e-mail.