Back to Top

Zakelijk maandelijks opzegbaar telefoonabonnement – vergelijken en afsluiten

Wil je zakelijk een abonnement zonder toestel afsluiten, dat maandelijks is op te zeggen? Dan zit je op deze pagina helemaal juist!

Er zijn 11 telecomproviders in Nederland, en 4 van deze providers richten zich ook op ondernemers, met het aanbieden van maandelijks opzegbare mobiele abonnementen. Deze abonnementen zijn altijd (Sim Only), dus zonder toestel. Een abonnement met toestel met een looptijd van 1 maand is zakelijk gezien namelijk niet mogelijk. Wel kun je natuurlijk naast een zakelijke Sim Only ook nog een los toestel aanschaffen (dit komt op hetzelfde neer).

Hieronder vind je nu informatie over de providers die zakelijke Sim Only’s met een looptijd van 1 maand aanbieden.

 

Ga naar de zakelijke website van KPN

 

KPN biedt je als ondernemer de mogelijkheid om een Sim Only voor 1 maand af te sluiten, waarbij je de keuze hebt uit 6 verschillende databundels, van 0GB tot en met onbeperkte data. Daarnaast kun je de hoeveelheid belminuten kiezen. Je kunt gaan voor onbeperkt bellen, of een kleine hoeveelheid belminuten. Qua maandbedrag maakt het laatste niet zoveel uit. Verder kun je bij KPN Spotify bij je mobiele abonnement nemen, waarmee je toegang hebt tot miljoenen muzieknummers.

>Bekijk de maandelijks opzegbare zakelijke abonnementen van KPN

 

Ga naar de zakelijke website van T-Mobile

 

T-Mobile is de andere grote providers (naast KPN) die mobiele maandabonnementen aanbiedt voor ondernemers. Een maandelijks op te zeggen Sim Only is qua maandelijkse lasten slechts iets duurder dan een 1-jarige of 2-jarige Sim Only. Voor een relatief beperkt bedrag koop je dus veel flexibiliteit. T-Mobile geeft je drie opties voor de zakelijke bundels. Onbeperkt bellen en sms is daarbij de standaard, en verder komen deze bundels met drie datahoeveelheden, waaronder onbeperkte data. Kies zelf welke bundel het beste bij jou past als ondernemer. T-Mobile geeft je de mogelijkheid om maandelijks je bundel naar boven of beneden bij te stellen, en verder heb je een persoonlijke accountmanager, die je desgewenst kunt raadplegen.

>Bekijk de maandelijks opzegbare zakelijke abonnementen van T-Mobile

 

Ga naar de zakelijke website van Robin Mobile

 

Robin Mobile biedt uitsluitend Sim Only abonnementen aan die een looptijd hebben van 1 maand. Dit geldt zowel voor de 5 abonnementsvormen die Robin aan particulieren aanbiedt, als voor de 3 zakelijke abonnementsvormen. Ook bij Robin Mobile kun je maandelijks gratis je abonnementsvorm aanpassen, waarmee uitsluitend je Internet snelheid wijzigt. Alle zakelijke Sim Only’s komen met onbeperkte data, belminuten en sms’jes. Deze providers hanteert dus een andere en heel aparte insteek ten opzichte van andere providers.

>Bekijk de maandelijks opzegbare zakelijke abonnementen van Robin Mobile

 

Ga naar de zakelijke website van Youfone

 

Youfone heeft naast zakelijke Sim Only abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar ook maandelijks opzegbare telefooncontracten zonder toestel voor ondernemers. Je kunt maximaal 8 zakelijke Sim Only’s per bestelling afsluiten via de website van Youfone. Er zijn verschillende opties voor de hoeveelheid data, en ook voor de hoeveelheid belminuten hebben je zelf de keuze (beperkt of onbeperkt).

>Bekijk de maandelijks opzegbare zakelijke abonnementen van Youfone