Back to Top

Goedkoopste telefoonabonnementen Telfort - Sim Only vergelijken en afsluiten

Wil je de goedkoopste Telfort Sim Only telefoonabonnementen vergelijken? Dan ben je hier op de juiste plek. Na het vergelijken van de prijzen kun je als je het juiste goedkope Telfort Sim Only abonnement hebt gevonden uiteraard direct nog het juiste telefoonabonnement afsluiten bij deze provider.

 

Soorten Sim Only Telefoonabonnementen van Telfort

Bij Telfort kun je net als bij de andere Nederlandse providers Sim Only’s krijgen. Dit zijn abonnementen voor je telefoon, maar dan zonder toestel. Telfort hoort eigenlijk bij KPN, dit is namelijk het moederbedrijf van Telfort, dat op haar beurt dus een dochter van KPN is. Bij Telfort kun je verschillende soorten Sim Only abonnementen afsluiten, die ten opzichte van abonnementen met toestel vrij goedkoop zijn.

Er zijn vier verschillende soorten Telfort Sim Only contracten:

0GB / 150 belminuten
1GB / 150 belminuten
5GB / 150 belminuten
10GB / 150 belminuten

Daarnaast kan er een onbeperkt bellen bundel worden aangeschaft, dit voor maar 1 euro per maand. SMS is daarentegen inbegrepen in alle bundels. Verder heb je nog de mogelijkheid om Spotify bij je telefoonabonnement te bestellen. Hiermee krijg je toegang tot de welbekende muziekdienst, en kun je overal naar je favoriete muziek luisteren.

Voor wat betreft de looptijd kan worden gekozen uit 2 jaar of 1 maand. Bij Telfort kun je dus geen abonnement afsluiten voor 1 jaar. Of dit erg is kun je je afvragen, want doorgaans is het toch zo dat mensen zich of voor langere tijd willen binden aan een provider of juist flexibel willen zijn. Met het maandabonnement (waarbij je met een maand weer kunt vertrekken) en het 2-jarige telefoonabonnement dient Telfort dus vrijwel het gehele publiek wel.

Telfort Sim Only vergelijken met andere providers voor dit soorten abonnementen? Klik dan even door naar de onderstaande pagina (via deze link), waarop we een algemene vergelijker aanbieden voor dit soort abonnementen.

Goedkoopste Sim Only’s vergelijken van alle providers

Opmerking: de hier in de tekst genoemde prijzen en hoeveelheden dateren van de zomer van 2018. De prijzen en hoeveelheden kunnen later in de tijd natuurlijk afwijken. In de vergelijker hierboven op deze pagina worden de prijzen wel steeds bijgewerkt.

Zakelijk een telefoonabonnement bij Telfort afsluiten (na vergelijken)

Zakelijk kan deze provider jou ook van dienst zijn. Heb je een bedrijf, en ben je zzp’er of actief met een klein bedrijf (MKB) dan is Telfort wellicht de juiste keuze voor jou als je op zoek bent naar een Sim Only abonnement. Het type zakelijke abonnementen dat de telecomprovider aanbiedt is gelijk aan het type particulieren telefoonabonnementen. Ook de prijzen zijn vrijwel gelijk. Voor Sim Only’s met grotere bundels met veel data kun je het beste even bij de KPN Sim Only abonnementen kijken.

Bekijk de zakelijke website van Telfort – Sim Only aanbiedingen en meer…

Sim Only abonnement opzeggen / overstappen

Je Sim Only opzeggen bij Telfort kan met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand. Je contract loopt dan door tot de einddatum (als je tenminste 1 maand van tevoren opzegt), of voor de duur van een maand als je later opzegt. De opzegging van je Telfort abonnement kun je eenvoudig regelen via de website van Telfort. Doe dit echter alleen als je niet ergens anders (bij een andere provider) verder gaat met een telefoonabonnement.

In geval van overstappen van Telfort naar een andere provider is wel veel beter om de opzegging niet zelf te doen, maar om dit te laten doen door de nieuwe provider waar je verder gaat in een nieuwe telefoon abonnement. Je kunt dan namelijk gewoon je huidige telefoonnummer houden. Meestal is dat ook wat mensen wensen. Handel als volgt: geef via de website van de aanbieder waar je je nieuwe abonnement afsluit aan dat je je nummer wil behouden. De opzegging regelt de nieuwe provider (niet zijnde Telfort in dat geval). Je kunt dan gewoon blijven bellen via je huidige 06 nummer.

Sim Only verlengen bij Telfort?

Wil je juist niet overstappen maar verlengen bij Telfort, in een nieuwe Sim Only, of in een nieuw smartphone abonnement? Dat kan! Opzeggen hoeft niet nodig te zijn, want deze provider biedt voldoende goede mogelijkheden om te verlengen. Wil je weten wat de actuele aanbiedingen zijn, kijk dan even op de website van Telfort voor de verlengdeals.

Bekijk de website van Telfort voor de beste verlengdeals

Uiteraard kun je ook contact op nemen met de helpdesk van Telfort, om te kijken welke persoonlijke deals er voor jou mogelijk zijn.

Liever een abonnement met telefoon toestel?

Smartphone abonnementen met telefoon worden ook gewoon aangeboden door telecomprovider Telfort. Het telefoon aanbod op de website van Telfort zelf is niet zo uitgebreid (qua merken en soort modellen van die merken), maar via onze abonnementen vergelijker kun je wel gewoon vele verschillende soorten telefoons krijgen van veel telefoonmerken.

Smartphone abonnementen van Telfort vergelijken

Informatie over deze telecomprovider – o.a. over dekking en bereik

Telfort heeft standaard 4G bij haar abonnementen. Dit betekent heel snel internet op je telefoon. Dit kan wel 5 tot 6 keer sneller dan via 3G. Vooral video’s kijken en bufferen van video’s wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Vind je dit prettig? Dan kan Telfort jou goed van dienst zijn. Voor snel internet maakt Telfort gebruik van het KPN netwerk.

Landelijk gezien heeft KPN de allerbeste dekking die er is. De dekking per plaats is te controleren op de 4G dekkingspagina.

Bekijk de KPN dekkingskaart om te zien hoe de dekking bij jou in de buurt is