Back to Top

De goedkoopste telefoonabonnementen Huawei - vergelijken en afsluiten

Wil je geen iPhone met abonnement, maar wil je liever het goedkoopste telefoonabonnement met een Huawei toestel erbij? Kijk hieronder dan naar de aanbiedingen van smartphones van dit telefoonmerk. Alle Huawei telefoonabonnementen vergelijken (en afsluiten) was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Soorten Huawei telefoons met abonnement

Huawei toestellen van de nieuwste generaties:

Huawei toestellen van de laatste generaties zijn volop te krijgen, ook met abonnement. Denk qua soort modellen aan de Huawei P9, P10 en Huawei P20 series (van 2018). De vergelijker hierboven toont je de populairste aanbiedingen voor abonnementen met Huawei telefoons van de nieuwere generaties. Zodra er nieuwe smartphones op de markt komen, dan worden die automatisch toegevoegd aan deze abonnementen vergelijker.

Het voordeel van het kopen van een van de nieuwste soorten telefoons van dit merk is natuurlijk dat je een telefoon koopt die waarschijnlijk de beste specificaties heeft. Vind je dit niet zo belangrijk? Kies dan een ander model uit via ‘Kies een smartphone’, hierboven in de vergelijker.

Smartphones van dit merk van de eerdere generaties:

In plaats van een van de nieuwste Huawei telefoons te kiezen, kun je natuurlijk ook gaan voor één van de oudere Huawei modellen. Deze oudere modellen zijn meestal een stuk goedkoper in de aanschaf, en dit leidt dan weer tot een lager maandelijks abonnementsbedrag. Lijkt je dit een beter plan, dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de Huawei P8 (de normale versie, of de Lite versie, en dan de variant 2016 of 2017). Ook de Y6 (2017) of de Y6 Pro zou verder nog een prima keuze kunnen zijn in dit bereik.

Wil je ook een Huawei telefoon die goedkoper is, en maakt het voor jou niet uit dat je niet over een smartphone beschikt van de laatste generatie? Kijk dan eens bij het aanbod van Belsimpel.nl en Mobiel.nl.

Bekijk het Huawei aanbod van Belsimpel.nl

Bekijk het Huawei aanbod bij Mobiel.nl

Via de vergelijker hierboven vind je overigens ook al het Huawei smartphone abonnementen aanbod van Mobiel.nl.

De prijs voor Huawei telefoonabonnementen voor 1 en 2 jaar

Wat je maandelijks neerlegt voor een Huawei abonnement kan nogal verschillen. Ga je voor de P20 of de P20 Pro dan zal het maandbedrag voor je abonnement een stuk hoger liggen ten opzichte van het maandbedrag dat je hebt bij een telefoonabonnement met een Huawei Y6 of een nog ouder toestel van dit telefoonmerk. Wel is het altijd zo je maandelijkse kosten lager liggen bij een 2-jarig contract, bij een contract voor 1 jaar heb je immers een jaar korter om je telefoon af te betalen.

Bij Telfort kun je overigens ook kiezen voor een flexibel maandabonnement i.c.m. een toestel. Je betaalt je toestel dan alleen wel in één keer. Mocht dit je aanspreken, selecteer dan Telfort als provider waar je aanbiedingen van wenst te zien (hierboven in de vergelijker). Dit doe je bij de filters.

Providers die je kunt kiezen

Je kunt zelf kiezen via welke provider je een Huawei met een abonnement aanschaft. Je kunt kiezen uit de telecomproviders KPN, T-Mobile, Vodafone, Hollandsnieuwe, BEN, Tele2 en Telfort. Hierbij lijkt het alsof je kunt kiezen uit 7, maar uiteindelijk zijn er maar 3 providers die eigen gsm masten hebben. Je belt hoe dan ook altijd via het netwerk van Vodafone, KPN of T-Mobile.

Wil je niet met deze providers in zee gaan, dan heb je nog de mogelijkheid om een Sim Only te sluiten bij Lebara, Robin Mobile, Simyo, Youfone of Simpel.nl, en daarnaast dan nog separaat een los Huawei toestel te kopen.